Libnet.ro
UNICEF

19:45

Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei 11,35 milioane euro), mai mare decat luni 27,75 milioane lei). continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarea de armament a ajuns, in ultimii cinci ani, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Comertul cu armament a atnis, in ultimii cinci ani, cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece, stimulat de cererea din Orientul Mijlociu si Asia, informeaza Institutul international de cercetari asupra pacii Sipri).

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Rusia detroneaza Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol

Rusia a detronat Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol in luna decembrie 2016, cand ambele tari au inceput sa isi reduca livrarile inainte de intrarea in vigoare a acordului cu ceilalti producatori pentru a diminua cel mai mare decalaj dintre oferta si cerere din ultimele decenii, transmite Bloomberg.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

Pretul petrolului american a urcat la cel mai inalt nivel din ultimele 19 luni

Reducerea cotelor de productie a petrolului din partea membrilor Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a generat o crestere puternica a pretului acestuia. Pe piata americana, titeiul a inregistrat cel mai ridicat pret din ultimele 19 luni. Blocada OPEC a determinat China sa isi schimbe rutele de import al titeiului si a impulsionat exploatatorii neconventionali de petrol, potrivit Reuters si Bloomberg.

Lichiditatea a coborat la cel mai slab nivel din acest an

Pe piata futures de la Sibiu, saptamana trecuta a adus o diminuare a interesului speculativ, lichiditatea coborand la 208 contracte, cu circa 30% sub totalul din cea de-a doua saptamana a lunii.

Faze tari: A luat patru radare in doar cinci minute;Cel mai mare jaf din istoria Angliei a fost realizat de un grup de... bunici;Un grup de cercetatori sustine ca pe viitor oamenii vor trai chiar si 500 de ani

S-au inventat chipsurile faramitate. Revolutie pe piata chipsurilor! O companie americana a lansat recent pungile din care le poti turna direct in gura. Este vorba de. Motivul pentru care un barbat a stat 2 zile sub un indicator pe punctul de a se prabusi. Majoritatea oamenilor petrec Ziua Indragostilor cu persoana iubita, nu este si.

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Ministrul Muncii: Nu este normal ca primarul sa nu fie cel mai bine platit dintr-o primarie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca este normal ca primarul sa aiba cel mai mare salariu din primarie. Prezenta la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, fosta primarita a Craiovei a mai dat asigurari ca angajatii din administratia locala vor avea salarii mai mari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )