Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kaufland face asta pentru toti clientii. Se intampla doar azi in magazine

Playtech Playtech,
Kaufland face asta pentru toti clientii. Se intampla doar azi in magazine

Anunt important pentru toti clientii Kaufland. Retailer-ul german a anuntat ca se intampla doar azi in magazine: reducerile sunt substantiale si de neratat. Oferta speciala Kaufland, 30 decembrie 2020 Romanii care obisnuiesc sa isi faca cumparaturile de la Kaufland au parte de o surpriza uriasa. Se intampla doar azi in magazine, asa ca nu rata . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie. Veste importanta pentru toti soferii

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu a declarat ca premierul Florin Citu a fost de acord cu inghetarea punctului de amenda la 145 de lei pentru anul 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie in contextul in care salariul minim pe economie creste de la 1 .

Jupiter in Varsator. Ce inseamna asta pentru varsatori, dar si pentru restul zodiilor

Pe data de 19 decembrie 2020, Jupiter a plecat din Capricorn si a intrat in Varsator. Pentru a intelege ce vrea Jupiter din Varsator de la noi, trebuie sa analizam pas cu pas tranzitul, astfel incat sa ne putem crea o imagine mai larga. Iata ce inseamna Jupiter in Varsator, atat pentru varsatori, cat si .

Anuntul momentului pentru toti romanii: schimbare fara precedent pentru contul bancar

Toti cei care au cont bancar si card trebuie sa stie ca urmeaza o schimbare majora pentru acest sistem. Si va debuta in Romania chiar de la 1 ianuarie 2021. E bine sa stii ca sistemul.

Horoscop Minerva 2021. Noroc in dragoste pentru toti acesti nativi. Noul an aduce planuri de nunta si noi membrii in familie

Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru 2021. Urmatorul an va aduce o serie de mutatii la nivel social si personal, iar fiecare va percepe in felul sau schimbarile. Este un an bun in plan sentimental,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )