Libnet.ro
UNICEF

22:00

Kaufland minte?! Vestea zilei pentru toti clientii: ce se intampla in magazine

Playtech Playtech,
Kaufland minte?! Vestea zilei pentru toti clientii: ce se intampla in magazine

Vestea zilei pentru toti clientii Kaufland. Ce se intampla, de fapt, in magazine, cu aceste produse?! Retailerul german i-a depasit pe toti ceilalti giganti din domeniu. De unde provine, de fapt, carnea vanduta in Kaufland?! Desi Kaufland are o politica de a cumpara carne din productia interna, locala, iata ca ceea ce se intampla, de . continuă pe Playtech

E gratis chiar acum la Digi: toti clientii trebuie sa afle urgent. E valabil pentru orice factura

In 2020, mai mult decat in oricare an, cu siguranta te-ai bazat mai multe pe instrumente digitale ca sa-ti faci treaba. in acest context, Digi |RCS-RDS are ceva special pentru toti.

Vestea serii pentru bucuresteni. Se carantineaza Capitala?!

Vlad Voiculescu vrea sa-i propuna lui Nicusor Dan, carantinarea Capitalei. Acesta a explicat care sunt si motivele pentru care este de parere ca acesta masura este una necesara pentru Bucuresti. Veste pentru locuitorii Capitalei. Bucurestiul intra in carantina?! Marti, la Europa FM, Vlad Voiculescu a facut acesta declaratie. Viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de .

Angela Merkel da vestea sumbra in Germania. Se intampla acum cu sute de mii de romani

Angela Merkel vine cu o veste sumbra in Germania. Cancelarul aduce avertizari foarte grave. Ce cere oficialul pentru indreptarea situatiei si care sunt sugestiile care ar trebui sa se puna in aplicare primele? Decalaratiile oficiale. Angela Merkel, ingrijorata de situatia din Germania. Ultimele cerinte ale oficialului Angela Merkle vine cu noi declaratii despre situatia din .

Vestea zilei de la ANAF: masini la pret de nimic. Se vinde Golf cu 1.000 de lei, BMW X5 cu 1.500 lei

ANAF a revenit cu masini la preturi excelente. Iata, daca vrei un Golf poti cumpara unul la doar 1. 000 de lei sau Audi cu 1. 400 de lei. Pe lista e si un Citroen la acelasi pret. Pentru.

WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Aplicatia de mesagerie testeaza acum functii pentru a-si imbunatati aplicatia web. Conform ultimelor rapoarte, WhatsApp testeaza posibilitatea de a efectua apeluri video si vocale din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )