Libnet.ro
UNICEF

13:45

WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Playtech Playtech,
WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Aplicatia de mesagerie testeaza acum functii pentru a-si imbunatati aplicatia web. Conform ultimelor rapoarte, WhatsApp testeaza posibilitatea de a efectua apeluri video si vocale din. continuă pe Playtech

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Anca Serea, dorinta neasteptata la final de 2020. A facut anuntul in direct la TV

Desi a devenit ultima oara mama in urma cu putin peste un an, Anca Serea are o dorinta neasteptata la final de 2020. Sotia lui Adi Sina a facut anuntul, in direct, la TV. Anca Serea isi mai doreste un copil?! in vara anului 2019, Anca Serea devenea mama, pentru a sasea oara. Aceasta a .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Cum ai voie sa petreci Craciunul la tine acasa. Raed Arafat a facut anuntul momentului

Vine o perioada dificila, starea de alerta va fi prelungita pe 14 decembrie. Exista riscul sa avem o crestere agresiva a cazurilor din ianuarie, a spus Raed Arafat. Vom putea petrece Craciunul in familie, fara restrictii privind numarul de invitati? Raspunsul sefului DSP. Raed Arafat, despre cum ai voie sa petreci Craciunul acasa. Anuntul momentului .

Edward Sanda si Cleopatra Stratan au facut anuntul mult asteptat de fanii lor

Fiica lui Pavel Stratan si Edward Sanda s-au hotarat sa nu se mai ascunda, ba mai mult, ei povestesc despre iubirea lor cu fiecare ocazie. Asadar, in aceasta vara tinerii artisti s-au logodit. Edward Sanda si Cleopatra Stratan au facut marele anunt Desi relatia celor doi a iesit la iveala abia la inceputul acestui an, .

Ce categorie de romani nu se va vaccina. Valeriu Gheorghita a facut anuntul acum

Tara noastra are o strategie clara de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19. Problema a fost tratata ca una de siguranta nationala. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat saptamana trecuta ca planul este stabilit: de la institutiile care sunt implicate, pana la lantul de comanda, centrele de vaccinare fixe si mobile si combaterea dezinformarii. Consiliul Suprem de .

Ce interdictii vor avea cei care nu se vaccineaza. Raed Arafat a facut anuntul trist

Vaccinare nu va fi obligatiorie, insa cei care nu se vor imuniza impotriva covid vor avea cateva interdictii mari. De asemenea, Raed Arafa a anuntat ca este dispus sa se vaccineze in public daca asta va ajuta la convingrea populatiei sa o faca la randul ei. Vaccinarea anti-COVIS 19 nu va fi obligatorie, insa vine .

Vremea rea vine cu o veste dezastruoasa pentru toti cei cu centrale termice de apartament. Ce trebuie sa faca toti acum

Am intrat in sezonul rece si-n cateva locuri din tara a cazut deja si prima ninsoare din aceasta iarna. Numai ca s-ar putea sa fie oveste dezastruoasa pentru toti cei cu centrale.

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )