Libnet.ro
UNICEF

18:15

Keira Knightley, probleme psihice din cauza celebritatii: Ma simteam o creatura cu fata ciudata

Adevărul Adevărul,
Keira Knightley, probleme psihice din cauza celebritatii: Ma simteam o creatura cu fata ciudata

Actrita britanica Keira Knightley 33 de ani) a dezvaluit ca a avut probleme psihice grave la varsta de 22 de ani, dupa ce a inceput sa devina celebra. A fost diagnosticata cu un sindrom care i-a afectat viata de la o varsta frageda. continuă pe Adevărul

REFERENDUM FAMILIE 2018. Festivalul carnatilor de Plescoi va fi anulat din cauza referendumului

Festivalul Carnatilor de Plescoi, care trebuia sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana in comuna Berca din judetul Buzau, a fost anulat din cauza referendumului pentru familia traditionala deoarece.

Laserul de la Magurele, in stand-by din cauza italienilor

Cel mai important proiect din domeniul cercetarii din tara noastra stagneaza din cauza divergentelor pe care le are partea romana cu una dintre firmele care lucreaza la acesta. Ansamblarea unuia dintre sistemele laserului de la Magurele este intarziata de consortiul condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia, care nu instaleaza unul dintre principalele echipamente de cercetare.

Din cauza surparii de la Magura, autoritatile ar putea oricand sa decida inchiderea circulatiei pe DN10

Intarzie debutul consolidarii portiunii de pe DN 10, Buzau Brasov, in punctul Magura, unde autovehiculele circula pe un singur fir din cauza unei surpari, desi a fost desemnata firma care va asigura lucrarile.

Declin pe pietele europene, din cauza unor declaratii anti-euro

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in special in a doua parte a zilei, din cauza unor declaratii anti-euro facute de un politician italian. Titlurile UniCredit SpA, cel mai mare creditor din Italia, s-au depreciat cu 0,5%, la 12,60 euro, iar cele ale Unione di Banche Italiane SpA - cu 0,6%, la 3,28 euro. in acelasi sector, actiunile Intesa Sanpaolo SpA au coborat cu 0,02%, la 2,12 euro, iar cele ale Banca Monte dei Paschi di Siena SpA - cu 2,2%, la 2,10 euro. Actiunile gigantului siderurgic german Thyssenkrupp AG au pierdut 1,2%, ajungand la 20,51 euro. Compania ar putea fi scoasa din alcatuirea indicelui bursier blue-chip DAX in urma separarii sale in doua entitati, conform directorului executiv al grupului, Guido Kerkhoff.

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful comisiei de industrie din Camera Deputatilor, ar fi fost operat de urgenta din cauza unor probleme cu inima

Deputatul PSD Iulian Iancu, seful Comisiei de industrie din Camera Deputatilor, cel care conduce sedintele comisiilor in care se discuta Legea Offshore, ar fi fost ajuns de urgenta vineri dimineata la spital, unde a fost operat din cauza unor probleme cu inima, potrivit unor surse apropiate parlamentarului. Acum se afla in stare stabila. Iulian Iancu ar fi urmat ca in cursul zilei de vineri sa participe la o sedinta a Coalitiei pe tema legii offshore. Reamintim ca Legea a fost retrimisa in comisii de plenul Camerei Deputatilor, din cauza ca forma promovata chiar de Iulian Iancu nu a fost agreata nici de ALDE, nici de UDMR.

Faze tari: Un barbat a stat 28 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el; O groapa misterioasa din SUA a nceput sa scuipe, din senin, flacari de circa 3 metri si jumatate; O tnara nu se poate casatori cu partenerul sau

Ce se intampla cand un robot pleaca in lume si scrie un roman. Un sistem de retele neurale conectate intre ele a mers intr-o calatorie din Brooklyn in New Orleans si a scris romanul 1 the Road. in spatele realizarii. O firma neozeelandeza trece la programul de lucru de patru zile pe saptamana. Compania neozeelandeza Perpetual Guardian a anuntat ca experimentul sau de saptamana de lucru de patru zile a fost un succes si ca va adopta acest program de acum inainte.

Moscovici: UE poate face implozie din cauza lui Salvini, Le Pen si Orban

Uniunea Europeana poate face implozie sau poate fi destabilizata de catre liderii de extrema dreapta. intr-un interviu acordat publicatiei Le Monde, comisarul UE pentru afaceri economice si monetare, Pierre Moscovici, i-a atacat din nou pe populisti, potrivit Il Giornale, citat de Rador.

Decesele din cauza selfie-ului: 259 de persoane au murit n cautarea locului perfect

Cautarea locului perfect pentru selfie a ucis 259 de persoane intre 2011 si 2017, arata un studiu global din 2018. Cercetatorii sustin ca numarul real de decese selfie ar putea fi mult mai mare, potrivitBBC.

A stat aproape 30 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el. As vrea sa scot la lumina ceva ce am facut in intuneric - VIDEO

Clarence Moses-El este un barbat din Statele Unite, care a stat 28 de ani dupa gratii, dupa ce o femeie a visat ca acesta o violase. in 1988, o femeie a declarat la politie ca a fost violata. Femeia a visat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )