Libnet.ro
UNICEF

01:05

A stat aproape 30 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el. As vrea sa scot la lumina ceva ce am facut in intuneric - VIDEO

Antena3 Antena3,
A stat aproape 30 de ani dupa gratii, din cauza unei femei care visase ca a fost violata de el. As vrea sa scot la lumina ceva ce am facut in intuneric - VIDEO

Clarence Moses-El este un barbat din Statele Unite, care a stat 28 de ani dupa gratii, dupa ce o femeie a visat ca acesta o violase. in 1988, o femeie a declarat la politie ca a fost violata. Femeia a visat. continuă pe Antena3

Dupa aproape 30 de ani, e in sfarsit liniste

E o dimineata insorita in Romania sfarsitului de an 2018. 30 noiembrie, mai precis. Tara intreaga se pregateste de marele eveniment pentru care au muncit cu totii din greu:.

Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Aaron, in varsta de 30 de ani, a murit din cauza cancerului confundat de catre medici, cu Febra fanului sau rinita alergica. Sotia acestuia, Sarah, a impartasit vestea tragica pe contul de.

Din cauza surparii de la Magura, autoritatile ar putea oricand sa decida inchiderea circulatiei pe DN10

Intarzie debutul consolidarii portiunii de pe DN 10, Buzau Brasov, in punctul Magura, unde autovehiculele circula pe un singur fir din cauza unei surpari, desi a fost desemnata firma care va asigura lucrarile.

iNFIORATOR! Un tanar roman a vrut sa se arunce cu masina de pe pod, in Italia, din cauza jocurilor de noroc

Un tanar roman din Italia, in varsta de 28 de ani, a recurs la un gest socant din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc. Acesta s-a urcat la volanul masinii sale si a incercat sa se arunce de pe.

Declin pe pietele europene, din cauza unor declaratii anti-euro

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in special in a doua parte a zilei, din cauza unor declaratii anti-euro facute de un politician italian. Titlurile UniCredit SpA, cel mai mare creditor din Italia, s-au depreciat cu 0,5%, la 12,60 euro, iar cele ale Unione di Banche Italiane SpA - cu 0,6%, la 3,28 euro. in acelasi sector, actiunile Intesa Sanpaolo SpA au coborat cu 0,02%, la 2,12 euro, iar cele ale Banca Monte dei Paschi di Siena SpA - cu 2,2%, la 2,10 euro. Actiunile gigantului siderurgic german Thyssenkrupp AG au pierdut 1,2%, ajungand la 20,51 euro. Compania ar putea fi scoasa din alcatuirea indicelui bursier blue-chip DAX in urma separarii sale in doua entitati, conform directorului executiv al grupului, Guido Kerkhoff.

Republica Moldova: intreaga redactie a unei televiziuni a fost concediata din cauza unei stiri critice la adresa lui Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Intreaga redactie a televiziunii 10TV din Republica Moldova a fost concediata din cauza unei stiri, care peste noapte nu a mai coincis politicii editoriale. Anuntul a fost facut de moderatorul emisiunii.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

inca un protestatar retinut dupa violentele din 10 august

Inca un protestatar a fost retinut sub acuzatia ca a agresat jandarmii la protestele violente din data de 10 august. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat in fata magistratilor cu.

Premierul Dancila, prima iesire dupa dezbaterea din Parlamentul European: Protocoalele SRI au fost ignorate

Viorica Dancila a avut prima iesire publica dupa dezbaterea din Parlamentul European. Premierul Romaniei sustine ca protocoalele SRI au fost ignorate. Cei care stau in spatele acestor dezinformari ne fac.

Un bebelusera sa-si piardapatru degete de la picior din cauza neatentiei mamei. Atentie mare! I se poate intampla oricui

Alex Upton, o mamica in varsta de 26 de ani, a decis sa ii avertizeze pe toti parintii despre o problema serioasa care le poate afecta copiii. Un baietel de 10 saptamani aproape ca si-a pierdut patru degete de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )