Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kelemen Hunor, anunt de ULTIMA ORA despre LICEUL MAGHIAR. Vestea care ii va infuria pe TOTI ROMANII

B1 B1,
Kelemen Hunor, anunt de ULTIMA ORA despre LICEUL MAGHIAR. Vestea care ii va infuria pe TOTI ROMANII

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a facut joi precizari importante cu privire la soarta Liceului Teologic Romano-Catolic Targu Mures. Potrivit lui Kelemen Hunor, liceul va fi infiintat printr-o lege ce va primi. continuă pe B1

Kelemen Hunor, anunt privind noul guvern: Cum se vor pozitia parlamentarii UDMR la votul de investitura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va vota in favoarea investirii celui de-al treilea guvern PSD-ALDE, conform Antena 3, citat de hotnews. ro. Stabilitatea este.

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60.

Teodorovici si Dancila, ANUNT DE ULTIMA ORA despre formularul care a declansat HAOSUL FISCAL

UPDATE: Premierul desemnat, Vasilica Viorica Dancila, a anuntat, chiar in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana vor.

Kovesi, ANUNT DE ULTIMA ORA despre Legile Justitiei, chiar in ziua investirii Guvernului Dancila

Laura Codruta Kovesi desfiinteaza Legile Justitiei. Sefa DNA a declarat, luni, ca prin modificarea Legilor Justitiei nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului, ci dependenta procurorilor de ceva, .

Eugen Teodorovici, informatii de ultima ora despre Formularul 600: Se va incerca o simplificare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii privind Formularul 600. Acesta a sustinut ca procedura va fi simplificata. Formularul 600. Ieri in sedinta de guvern a fost o.

Kovesi, reactie de ultima ora despre statul paralel

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, referitor la statul paralel din care ar face parte, ca, daca exista interese paralele sunt ale.

Anunt de ULTIMA ORA al UDMR. Ce se intampla cu sustinerea parlamentara fata de PSD-ALDE

Anunt important al liderului UDMR, Kelemen Hunor, privind colaborarea parlamentara cu cele doua partide aflate la guvernare. Acesta a declarat ca grupurile parlamentare ale formatiunii au decis marti sa.

UDMR mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE. Kelemen Hunor: Liceul Maghiar de la Targu Mures ramane o prioritate pentru noi

Liderul UDMR, Klemen Hunor, a anuntat, marti, ca partidul a luat decizia sa continue protocolul de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE. Printre prioritatile UDMR sunt urgentarea descentralizarii, dar si trecerea legii prin care e infiintat Liceul Maghiar de la Targu Mures.

Kelemen Hunor, despre Centenar: Daca 2018 va fi redus la folclor, mancat fasole, cantat si dansat in piata publica, atunci...

Daca anul 2018 va fi despre folclor, mancat fasole si dansat in piata publica, atunci asta ar fi o greseala, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Anul 2018 ar trebui sa fie anul dialogului, dar nu.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: Ca sa ma convingi, trebuie sa incepi discutiile cu saptamani, cu luni inainte

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, dupa intalnirea avuta cu presedintele PNL, Ludovic Orban, ca decizia referitoare la sustinerea Guvernului Dancila urmeaza sa fie luata la ora 14,00 de parlamentarii Uniunii, dar ca o discutie politica pe aceasta tema, cu alte formatiuni, ar fi trebuit sa inceapa in urma cu cateva luni, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4709 seconds )