Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kovesi, reactie de ultima ora despre statul paralel

Antena3 Antena3,
Kovesi, reactie de ultima ora despre statul paralel

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, referitor la statul paralel din care ar face parte, ca, daca exista interese paralele sunt ale. continuă pe Antena3

VIDEO Laura Codruta Kovesi despre statul paralel: Daca exista interese paralele, sunt ale celor care praduiesc bugetul si au fost prinsi

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu pentru Agerpres, referitor la statul paralel din care a fost acuzata ca ar face parte, ca, daca exista 'interese paralele', acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul de stat, care au fost prinsi si doresc blocarea justitiei.

Kovesi, ANUNT DE ULTIMA ORA despre Legile Justitiei, chiar in ziua investirii Guvernului Dancila

Laura Codruta Kovesi desfiinteaza Legile Justitiei. Sefa DNA a declarat, luni, ca prin modificarea Legilor Justitiei nu se doreste eficientizarea si reformarea sistemului, ci dependenta procurorilor de ceva, .

Kovesi, despre statul paralel: Daca exista interese paralele, acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul

Daca exista interese paralele, acestea sunt ale celor care praduiesc bugetul de stat, care au fost prinsi si care acum doresc blocarea Justitiei, a declarat Laura Codruta Kovesi, referitor la existenta.

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60.

Teodorovici si Dancila, ANUNT DE ULTIMA ORA despre formularul care a declansat HAOSUL FISCAL

UPDATE: Premierul desemnat, Vasilica Viorica Dancila, a anuntat, chiar in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana vor.

Tariceanu, despre intalnirea PSD-ALDE cu Dancila si ministrii propusi: Am vorbit despre continuarea luptei cu statul paralel

Premierul desemnat Viorica Dancila si ministrii propusi in Cabinetul sau au avut, duminica, o intalnire cu liderii si parlamentarii PSD si ALDE. La final, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca au discutat si despre continuarea luptei cu statul paralel, pentru ca, intr-un parteneriat Guvern-Parlament, sa se castige aceasta batalie, noteaza News. ro.

Schimbari de ultima ora in guvernul Dancila: Teodorovici - votat la Finante, George Ivascu la Cultura, Birchall - vicepremier

Sunt modificari de ultima ora, vineri dimineata, in ce priveste componenta viitorului guvern. Desi la ora 11, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din Executivul.

Schimbari de ultima ora in guvernul Dancila. Dragnea reface lista ministrilor

Sunt modificari de ultima ora, vineri dimineata, in ce priveste componenta viitorului guvern. Desi la ora 11, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din Executivul.

Informatii de ultima ora in cazul femeii ucise la gradinita de sotul sau. Ce spune avocatul victimei despre aceasta situatie

Apar tot mai multe marturii ingrozitoare despre violentele la care era supusa femeia ucisa de sot la gradinita la care era diretoare. in acest caz, judecatorii au emis un ordin de protectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )