Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu-l va sustine pe Toader la motiune: Nu putem sa fim idiotii utili ai nu stiu cui

B1 B1,
Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu-l va sustine pe Toader la motiune: Nu putem sa fim idiotii utili ai nu stiu cui

Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu-l va sustine pe Tudorel Toader cand se va vota motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei. Nu-l vom sustine pe dl Toader de data aceasta. continuă pe B1

Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu il va sustine pe Tudorel Toader la motiune / OUG pe justitie nu e rationala

Kelemen Hunor a declarat, marti, ca UDMR il va sactiona pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la votul de miercuri al motiunii, pentru ca ordonanta care modifica legile justitiei nu e una rationala. Asta, desi formatiunea nu este de acord cu motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

Kelemen Hunor a anuntat cum va vota UDMR la motiunea care il vizeaza pe Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca deputatii UDMR nu il vor sustine pe Tudorel Toader la votul motiunii simple a opozitiei, care va fi dat miercuri.

Kelemen Hunor CRITICA din nou PSD: De ce sa dea OUG? Unde este urgenta? - Maghiarii ii dau cu flit lui Dragnea

Kelemen Hunor critica din nou Guvernul Dancila. Luni, liderul UDMR s-a aratat extrem de nemultumit de decizia de modificare a Legii Taximetriei. El afirma ca modificarea legii prin OUG nu este.

Kelemen Hunor, despre modificarea legii taximetriei prin OUG: Unde este urgenta? Uber si Taxify sunt de secolul XXI

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus luni despre posibila modificare a legii taximetriei prin OUG ca este indreptata catre Uber si Taxify si ca problema nu ar fi aceste doua servicii.

Kelemen Hunor (UDMR) sare in apararea premierului maghiar Viktor Orban: `Nu vom vota pentru excluderea FIDESZ. Ar fi o pierdere foarte mare pentru PPE, poate ramane fara majoritate`

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a afirmat, marti, ca formatiunea sa nu va vota pentru excluderea FIDESZ, partidul premierului maghiar Viktor Orban, din randul PPE, daca se va ajunge la un astfel de vot, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )