Libnet.ro
UNICEF

13:30

Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu il va sustine pe Tudorel Toader la motiune / OUG pe justitie nu e rationala

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu il va sustine pe Tudorel Toader la motiune / OUG pe justitie nu e rationala

Kelemen Hunor a declarat, marti, ca UDMR il va sactiona pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la votul de miercuri al motiunii, pentru ca ordonanta care modifica legile justitiei nu e una rationala. Asta, desi formatiunea nu este de acord cu motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor anunta ca UDMR nu-l va sustine pe Toader la motiune: Nu putem sa fim idiotii utili ai nu stiu cui

Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu-l va sustine pe Tudorel Toader cand se va vota motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei. Nu-l vom sustine pe dl Toader de data aceasta.

UDMR nu il sustine pe Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca formatiunea sa nu-l va sustine pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cazul motiunii simple indreptate impotriva sa si ca parlamentarii Uniunii il vo.

Tudorel Toader, confruntat in Parlament cu o motiune a opozitiei: Liviu Dragnea a refuzat sa spuna daca PSD il sprijina pe ministrul Justitiei

Camera Deputatilor va dezbate, marti, motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva ministrului Justitiei, intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!. Votul pe.

Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader, inainte de motiune

Prsedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis luni un avertisment ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sugerand ca motiunea simpla impotriva acestuia, care urmeaza sa fie dezbatuta si votata saptamana aceasta de Parlament, ar putea fi adoptata.

Dragnea, despre sustinerea grupului PSD pentru Tudorel Toader la motiune: Vedem miercuri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a declarat luni, intrebat daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are sustinerea deputatilor PSD la motiunea simpla, ca acest lu.

Kelemen Hunor a anuntat cum va vota UDMR la motiunea care il vizeaza pe Tudorel Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca deputatii UDMR nu il vor sustine pe Tudorel Toader la votul motiunii simple a opozitiei, care va fi dat miercuri.

Kelemen Hunor CRITICA din nou PSD: De ce sa dea OUG? Unde este urgenta? - Maghiarii ii dau cu flit lui Dragnea

Kelemen Hunor critica din nou Guvernul Dancila. Luni, liderul UDMR s-a aratat extrem de nemultumit de decizia de modificare a Legii Taximetriei. El afirma ca modificarea legii prin OUG nu este.

Kelemen Hunor, despre modificarea legii taximetriei prin OUG: Unde este urgenta? Uber si Taxify sunt de secolul XXI

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus luni despre posibila modificare a legii taximetriei prin OUG ca este indreptata catre Uber si Taxify si ca problema nu ar fi aceste doua servicii.

Ponta a anuntat ca ProRomania va vota motiunea impotriva lui Tudorel Toader (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Pro Romania va vota motiunea simpla depusa de Opozitiei impotriva Ministrului Justitie, Tudorel Toader. Noi de obicei nu ne-am bagat in.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o declaratie de presa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine luni, la ora 18,00, o declaratie de presa privind raportul sau de activitate, in decursul celor doi ani de mandat, informeaza MJ. Declaratiile sale sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )