Libnet.ro
UNICEF

08:15

Kelemen Hunor, atac la ministrul Violeta Alexandru: Din punct de vedere juridic, politic si moral, ii acord nota 1. Singura solutie e demisia imediata

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, atac la ministrul Violeta Alexandru: Din punct de vedere juridic, politic si moral, ii acord nota 1. Singura solutie e demisia imediata

Liderul UDMR Kelemen Hunor a lansat luni un atac la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru, despre care spune ca nu cunoaste legislatia si ca impinge responsabilitatea dincolo de bunul simt. in consecinta, liderul maghiar cere demisia ministrului liberal. continuă pe Adevărul

KELEMEN HUNOR: Ministrul Muncii nu cunoaste realitatea, singura solutie este demiterea imediata sau demisia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca ministrul Muncii nu cunoaste nici legislatia in vigoare, nici realitatea, adaugand ca singura solutie este demiterea imediata sau demisia Violetei Alexandru.

Ministrul Muncii intervine in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei: imi cer scuze doamna. Eroarea constatata de Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, intervine in cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna.

Violeta Alexandru nu-si da demisia si ii raspunde lui Kelemen Hunor: Liderul partidului din care fac parte apreciaza corectitudinea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, intr-o interventie la Digi24, ca nu are de ce sa-si dea demisia, dupa ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut acest lucru.

Kelemen Hunor, nota 1 pentru ministrul Muncii. El ii cere demisia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ii cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, despre care spune ca nu cunoaste legislatia si lanseaza petitii impingand responsabilitatea dincolo de limita bunului simt. Acesta o noteaza pe Alexandru cu nota 1.

Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru despre banii pe care ii vor primi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 24 de case judetene vor primi 1,2 milioane de lei, pentru amenajarea spatiilor arhivelor si pentru servicii de arhivare, iar pentru alte sapte solicitarile sunt in curs de aprobare. Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru Punem la punct si arhivele caselor de pensii.

Ce spune Violeta Alexandru despre femeia cu pensia rusinoasa de 15 lei. De ce ia atatia bani, de fapt

Violeta Alexandru, ministrul Muncii spune despre femeia din Alba cu pensia de doar 15 lei, ca pensia de urmas pe care o are nu i-a fost actualizata. Tanti Fica traieste singura, intr-un catun montan, Ceru Bacainti, cu pensie de doar 15 lei pe luna. Violeta Alexandru s-a interesat de femeia din Apuseni, care are o .

VIOLETA ALEXANDRU: Suntem in proces de a plati cele 11.000 de solicitari pentru sprijinul financiar pentru telemunca

Autoritatile sunt in plin proces de plata pentru cele 11. 000 de cereri primite pentru acordarea ajutorului financiar in valoare de 2. 500 de lei pentru fiecare angajat trecut in regim de telemunca in contextul pandemiei, a declarat, vineri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor Private din Romania, conform Agerpres.

Violeta Alexandru a initiat o petitie pentru dreptul la salariu al angajatilor din DGASPC-uri

O petitie pentru dreptul la salariu al angajatilor din aparatul propriu al Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) a fost initiata de Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Pr.

VIOLETA ALEXANDRU: Au fost aprobate 1,2 milioane lei pentru arhivele caselor de pensii din 24 de judete

Un numar de 24 de case judetene de pensii au solicitat si le-au fost aprobate fonduri, in suma totala de 1,2 milioane lei, pentru amenajarea spatiilor arhivelor si pentru servicii de arhivare, pentru alte sapte solicitarile fiind in curs de aprobare, potrivit ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

Cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna a atras atentia ministrului Muncii, Violeta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )