Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kelemen Hunor, despre problema Ardealului: Nu se va intampla nicio nenorocire!

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor, despre problema Ardealului: Nu se va intampla nicio nenorocire!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este nevoie de o colaborare st. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor, despre ideea liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta: Este un lucru extrem de bun care se poate face doar daca exista vointa politica

Linia de tren de mare viteza dintre Bucuresti si Budapesta este un lucru extrem de bun, care se poate face, daca exista vointa politica, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Despre un astfel de tren se vorbeste de mai bine de 10 ani, iar in ultimul an oficiali din Ungaria au readus subiectul in prim plan, vorbind despre o legatura Cluj-Budapesta.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, cadin moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis. Din punctul.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e acum

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )