Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kelemen Hunor, despre ideea liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta: Este un lucru extrem de bun care se poate face doar daca exista vointa politica

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor, despre ideea liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta: Este un lucru extrem de bun care se poate face doar daca exista vointa politica

Linia de tren de mare viteza dintre Bucuresti si Budapesta este un lucru extrem de bun, care se poate face, daca exista vointa politica, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Despre un astfel de tren se vorbeste de mai bine de 10 ani, iar in ultimul an oficiali din Ungaria au readus subiectul in prim plan, vorbind despre o legatura Cluj-Budapesta. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor, despre problema Ardealului: Nu se va intampla nicio nenorocire!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este nevoie de o colaborare st.

TGV romano-maghiar? De ce constructia liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta este doar un vis si cat ar putea costa un astfel de proiect

Sunt peste10 ani de cand au aparut declaratii pe marginea ideii de a construi o linie de mare viteza intre Bucuresti si Budapesta si despre integrarea Romaniei in randul tarilor europene unde trenurile au viteze decente. Marti, subiectul a revenit in actualitate, in conditiile in care in Ungaria trenurile ruleaza in medie cu 80-100 km/h, iar la noi, pe Coridorul IV, lucrarile fac ca vitezele sa fie la jumatate. De ce discutiile despre un TGV romanesc sunt fanteziste si cat ar costa TGV-ul romano-ungar, puteti citi in articol.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, cadin moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis. Din punctul.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e acum

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

SONDAJ Cand credeti ca vor exista trenuri de mare viteza pe ruta Bucuresti-Budapesta?

Guvernele ungar si roman au inceput din nou sa vorbeasca despre o posibila legatura feroviara de mare viteza intre Bucuresti-Budapesta sau Cluj-Budapesta. Astfel de discutii exista de peste 10 ani, fara rezultat pana acum. Cand credeti ca vor exista trenuri de mare viteza intre capitalele celor doua tari?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tren de mare viteza Budapesta - Bucuresti sau Budapesta - Cluj?

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, anunta ca a participat marti, la Budapesta, la un summit ministerial privind transporturile, in cadrul caruia a discutat cu ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, si despre posibilitatea realizarii unei linii feroviare de mare viteza pe ruta Budapesta - Bucuresti. Oficialul ungar a anuntat la randul sau intrevederea avuta cu ministrul roman, dar a mentionat in schimb ca in cadrul discutiilor a fost abordat proiectul privind linia ferata de mare viteza Budapesta - Cluj-Napoca, pentru care guvernul ungar a si alocat 3,2 milioane de euro pentru pregatirea studiului de fezabilitate.

Proiectul trenului de mare viteza Bucuresti-Budapesta are probleme grave de fezabilitate

Proiectul unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Budapesta ar presupune costuri enorme si trebuie realizat de la zero, nu pe infrastructura existenta la momentul actual in Romania, considera Ionut Ciurea, vicepresedintele Asociatiei Pro Infrastructura, relateaza RFI Romania.

Bucuresti-Budapesta: cu avionul, masina sau trenul de mare viteza?

In cazul in care trenul ramane o optiune pentru calatoria de la Bucuresti la Budapesta, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a discutat cu ministrul Afacerilor Externe si Comertului Exterior din Ungaria, despre posibilitatea realizarii unei linii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )