Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Kelemen Hunor, mesaj dur pentru Guvernul Orban: Suntem pregatiti sa va sanctionam cu o motiune de cenzura daca va fi cazul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, in plenul Parlamentului, ca nu asteapta minuni de la noul Executiv, dar asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. Noi, cei de la UDMR,.

Kelemen Hunor, mesaj pentru premierul desemnat: Sa nu compromiteti intr-un an de zile sansa unei guvernari de centru-dreapta pe termen lung (VIDEO)

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a lansat un apel catre Ludovic Orban, cerandu-i premierului desemnat sa nu compromita intr-un an de zile sansa unei guvernari de centru-dreapta pe termen lung. Noi, cei de.

KELEMEN HUNOR: Ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor.

Asteptarile lui Kelemen Hunor fata de Guvernul Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, in plenul Parlamentului, ca nu asteapta minuni de.

Kelemen Hunor: Noi, 30 de deputati si senatori UDMR, vom fi prezenti si vom vota Guvernul Orban

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, luni, la RFI, ca membrii partidului sau vor fi rpezenti in sala de Plen si vor vota Guvernul Orban, chiar daca el considera ca ministrii care au primit aviz negativ.

Maria Constantin, aparitie ravasitoare la un eveniment. Ce au observat toti cei prezenti FOTO

Maria Constantin a avut o aparitie ravasitoare la un eveniment la care a participat recent. Cantareata de muzica populara a participat la nunta unei prietene, unde a ales sa poarte o rochie alba ivoire cu spatele gol si cu cateva aplicatii pe umeri. Artista a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu tinuta .

Doi din cei trei copii ai cuplului Ceausescu erau facuti de Elena cu alti barbati. Cum a acceptat dictatorul sa-i recunoasca

Nu mai e niciun secret faptul ca in timpul mariajului cu Nicolae Ceausescu, sotia acestuia, Elena l-a inselat pe acesta in repetate randuri. insa, noi detalii despre urmasii cuplului ies la iveala dupa 30 de ani de la moartea dictatorului. Se pare ca doi din cei trei copii ai dictatorului erau facuti de Elena Ceausescu .

Caz socant. O femeie si-a omorat cei trei copii, dupa care s-a sinucis

O mama si cei trei copii ai sai au fost descoperiti morti in casa lor din Texas. Femeia i-ar fi omorat, dupa care s-a sinucis, spun legistii. Ashley i-a impuscat pe cei trei copii ai sai, cu varste de.

Dancila: Toti cei care au tradat la acest vot au fost deja exclusi din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca toti social-democratii care au votat pentru in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )