Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dancila: Toti cei care au tradat la acest vot au fost deja exclusi din PSD

România Liberă România Liberă,
Dancila: Toti cei care au tradat la acest vot au fost deja exclusi din PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca toti social-democratii care au votat pentru in. continuă pe România Liberă

Leo Iorga va fi depus, luni, la Casa Eliad din Capitala: Toti cei care i-au iubit muzica, invitati sa-i aduca un ultim omagiu (VIDEO)

Momente triste pentru familia artistului Leo Iorga. Trupul neinsufletit al cantaretului va fi depus, luni, la Casa Eliad, din Capitala, pentru ca toti cei care i-au iubit muzica sa-i aduca un ultim omagiu,.

Maria Constantin, aparitie ravasitoare la un eveniment. Ce au observat toti cei prezenti FOTO

Maria Constantin a avut o aparitie ravasitoare la un eveniment la care a participat recent. Cantareata de muzica populara a participat la nunta unei prietene, unde a ales sa poarte o rochie alba ivoire cu spatele gol si cu cateva aplicatii pe umeri. Artista a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu tinuta .

La ce trucuri apeleaza Gheorghe Dinca in puscarie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care il pazesc

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca Gheorghe Dinca, aflat in acest moment in spatele gratiilor, apeleaza la diferite trucuri in incercarea de a fi tratat preferential. Acesta a trimis mai multe petitii in care se plange de conditiile din inchisoare si anunta ca nu mai colaboreaza cu procurorii decat daca i se indeplinesc anumite dorinte.

VICTOR PONTA: Cei care au votat Guvernul Orban au decis sa mearga alaturi de PNL

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca partidul se desparte de parlamentarii care au decis sa voteze Guvernul Orban. El se declara dezamagit de cei care au mers cu Puterea si anunta ca Pro Romania va fi in Opozitie, pentru ca Guvernul Orban va face foarte mult rau.

Dezastru pentru cei care au centrale de apartament. Ce se va intampla iarna aceasta

Dezastru pentru cei care au centrale de apartament. Acestia ar putea sa inghete la iarna, din cauza celebrei Ordonante 114, care destabilizeaza Romania si chiar impinge la importuri masive de gaz. Aparent nu vor fi su.

Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii platesc scump. Amenzi usturatoare pentru cei care isi pierd cumpatul in trafic

Soferii trebuie sa fie foarte atenti! Din ce in ce mai multi soferi sunt amendati din cauza unui lucru foarte banal. Iata ce arata proiectul de lege care vizeaza modificarea proiectului care mareste amenzile pentru actiunea care le-a scos bani grei din buzunare soferilor! Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii primesc amenzi pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4747 seconds )