Libnet.ro
UNICEF

15:45

Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar. continuă pe Adevărul

KELEMEN HUNOR: OUG 7 nu este rationala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor: OUG 7 ar trebui abrogata, nu inteleg de ce a dat-o domnul Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, critica OUG 7, care modifica legile justitiei. El spune la RFI ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar. Kelemen Hunor considera ca.

Kelemen Hunor: Solutia ideala ar fi ABROGAREA Ordonanta pe legile justitiei. Nu este rationala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei ar trebui abrogata. Ordonanta nu este rationala si nu are nici o utilitate, a declarat liderul UDMR,.

Kelemen Hunor: Abrogarea ordonantei de modificare a legilor justitiei ar fi solutia ideala. Nu pot sa nteleg de ce a dat Toader acest act normativ

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca Guvernul trebuie sa abroge ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, acuzandu-l pe ministrul justitiei ca intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor, mesaj pentru ministrul Teodorovici, pe tema OUG 114: Limita intre curaj si nebunie e o limita foarte subtire. Cred ca a trecut de linie, asta nu e curaj, asta e o nebunie totala

OUG 114 este o nebunie totala, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. El comenteaza afirmatia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, care sustinea recent ca Ordonanta privind masurile.

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Teodorovici e simpatic, dar greseste. Limita intre curaj si nebunie e subtire

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,da de pamand cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Liderul Uniunii critica OUG 114 Taxa pe lacomie) si il acuza pe ministrul discoteca ca greseste,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )