Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Teodorovici e simpatic, dar greseste. Limita intre curaj si nebunie e subtire

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre OUG 114: Teodorovici e simpatic, dar greseste. Limita intre curaj si nebunie e subtire

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,da de pamand cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Liderul Uniunii critica OUG 114 Taxa pe lacomie) si il acuza pe ministrul discoteca ca greseste,. continuă pe B1

Kelemen Hunor, mesaj pentru ministrul Teodorovici, pe tema OUG 114: Limita intre curaj si nebunie e o limita foarte subtire. Cred ca a trecut de linie, asta nu e curaj, asta e o nebunie totala

OUG 114 este o nebunie totala, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. El comenteaza afirmatia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, care sustinea recent ca Ordonanta privind masurile.

Ministrul Finantelor, despre OUG 114: Sper sa avem cat mai repede o adoptare a acestei ordonante

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut declaratii referitoare la modificarile ordonantei114. intrebat daca e vointa politica pentru a fi modificata, Teodorovici a spus ca vointa.

Danca, despre OUG 114: Va scumpi tot. Banii din Pilonul II se vor face sursa de venit la stat pentru infractorii Dragnea si Valcov

Partidul National Liberal a facut o analiza cu efectele Ordonantei 114 pentru viata noastra de fiecare zi si concluziile sunt devastatoare, afirma purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionel Danca, precizand, intre altele, ca facturile la energie pentru consumatorii non-casnici vor creste cu aproape 50%, iar ratele la credite vor exploda in perioada urmatoare.

Kelemen Hunor: OUG 7 ar trebui abrogata, nu inteleg de ce a dat-o domnul Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, critica OUG 7, care modifica legile justitiei. El spune la RFI ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar. Kelemen Hunor considera ca.

Danca (PNL), despre OUG 114: Scumpeste tot, fura ce li se cuvine pensionarilor si desfiinteaza practic Pilonul II de pensii

PNL a facut o analiza asupra efectelor Ordonantei 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, iar concluziile sunt devastatoare, anunta Ionel Danca, purtatorul de cuvant al partidului. Nu stiu voi,.

KELEMEN HUNOR: OUG 7 nu este rationala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor: Solutia ideala ar fi ABROGAREA Ordonanta pe legile justitiei. Nu este rationala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei ar trebui abrogata. Ordonanta nu este rationala si nu are nici o utilitate, a declarat liderul UDMR,.

Reactia administratorilor de pensii private la acuzatiile lui Vlcov si Teodorovici: Randamentul investitiilor a scazut n premiera la sfrsitul lui 2018, tocmai din cauza OUG 114

Castigul net obtinut de companiile care gestioneaza cele 10,2 miliarde de euro pentru cei peste 7 milioane de romani care contribuie la Pilonul II de pensii a fost de peste 1,5 miliarde de euro, la finele anului 2018, suma care este neta de toate comisioanele de administrare percepute, a precizat marti Asociatia care reprezinta cei 7 administratori de pensii private din Romania. Acuzati de Darius Valcov si de Eugen Teodorovici ca in ultimii doi ani ar fi obtinut randamente sub inflatie, administratorii spun ca 2018 a fost singurul an de la infiintarea Pilonului II cand randamentul a fost sub rata inflatiei, unul din principalele motive fiind tocmai OUG 114.

Discoteca Teodorovici tine cu dintii de OUG 114: NU am purtat o discutie cu administratorii fondurilor de pensii private

Eugen discoteca Teodorovici se declara deschis la discutiile privind OUG 114 Taxa pe lacomie). Acesta precizeaza ca si colegii din Guvern fac eforturi pentru a comunica transparent pe fiecare sector in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )