Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kelemen Hunor: Partidul care a castigat cele mai multe mandate in interiorul coalitiei trebuie sa aiba un prim-ministru. Avem si noi 2-3 nume de premier (VIDEO)

B1 B1,
Kelemen Hunor: Partidul care a castigat cele mai multe mandate in interiorul coalitiei trebuie sa aiba un prim-ministru. Avem si noi 2-3 nume de premier (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca, din punctul de vedere al formatiunii pe care o conduce, cea mai buna. continuă pe B1

Situatia cazurilor de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore in Capitala si in judete Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri

Capitala a raportat in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 556 -, fiind pentru prima data totusi cand scade bilantul zilnic, dupa cateva saptamani. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 303 - este deschis de Constanta. in ultimele 24 de ore, la nive national au fost facute putin peste 8. 000 de teste.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Capitala se mentine pe primul loc privind numarul de noi infectari. Judetele cu cele mai multe cazuri in 24 de ore

In Bucuresti autoritatile sanitare au descoperit, sambata, 1. 156 de noi cazuri COVID-19, Capitala fiind pe prima pozitie a topului zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus. Pe locul 2 se afla judetul Constanta cu 437 cazuri noi, iar pe locul 3 este judetul Ilfov, cu 344 de cazuri noi.

Kelemen Hunor: Daca nu se ajunge la o concluzie, la a doua runda de negocieri vom propune un premier Nu am vrut sa crestem zgomotul de fond si sa aruncam si noi un nume

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca sunt mai multe formule pentru asigurarea unei stabilitati guvernamentale, dar cea mai buna si singura de care se poate discuta este o coalitie parlamentara PNL USR-PLUS UDMR. Acesta a mai spus ca PNL ar trebui sa dea premierul pentru ca are cel mai mare numar de mandate.

Kelemen Hunor, despre negocierile pentru formarea Guvernului:Noi vrem ca tara noastra sa ofere o sansa mai buna pentru fiecare om

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat sambata, la inceperea negocierilor pentru formarea unui nou guvern intre UDMR, PNL si USR-PLUS, ca in primul rand e nevoie de un program de guvernare care raspunde la asteptarile societatii.

Kelemen Hunor: Cea mai buna formula guvernamentala este o majoritate PNL - USRPLUS - UDMR. Duminica ne-am blocat

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Kelemen Hunor recunoaste blocajul negocierilor pentru coalitia de guvernare. Am putea propune si noi un premier!

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

KELEMEN HUNOR, LA INCEPUTUL DISCUTIILOR DE LA VILA LAC: E nevoie de un program de guvernare care sa raspunda asteptarilor societatii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata dimineata, la inceperea negocierilor pentru formarea unui nou guvern intre formatiunea pe care o conduce, PNL si USR PLUS, ca in primul rand e nevoie de un program de guvernare care raspunde la asteptarile societatii.

Kelemen Hunor, dupa ce presedintele executiv al UDMR a renuntat la functie: Eu as fi vrut sa mai ramana

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, ca nu trebuie sa existe speculatii in legatura cu renuntarea la functie a presedintelui executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint.

KELEMEN HUNOR, DESPRE VIITOAREA COALITIE DE GUVERNARE: in primul rand, trebuie sa avem incredere unii in altii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca pentru ca o coalitie sa fie functionala si sa aiba rezultate, trebuie ca acei care o formeaza sa aiba incredere unii in altii, iar programul de guvernare sa nu contina populisme si demagogie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )