Libnet.ro
UNICEF

01:05

KELEMEN HUNOR: Putem spune ca avem 199 de primari, mai multi ca in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Putem spune ca avem 199 de primari, mai multi ca in 2016

Liderul UDMR Kelemen Hunor a anuntat ca Uniunea a obtinut la alegerile locale un numar de 199 de mandate de primari, mai mult ca la scrutinul din 2016, cand era 195 de edili. El a adaugat ca UDMR a reusit sa creasca si numarul de mandatel in consiliile locale, la Sfantu Gheorghe de la 15 la 18, la Targu Secuiesc de la 11 la 13 si in judetul Covasna de la 20 la 22 de consilieri. Si la Miercurea Ciuc, pe langa mandatul la primarie castigat de formatiune sunt acum si 15 consilieri locali, in loc de 13 cati erau inainte, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor anunta ca UDMR a obtinut 199 de mandate de primari: Am castigat, dupa 20 de ani, foarte convingator

Seful UDMR Kelemen Hunor a avut o prima reactie dupa alegerile locale desfasurate duminica. Potrivit liderului UDMR, Uniunea a obtinut 199 de mandate de primari, cu patru mandate mai mult decat la alegerile.

Rares Bogdan, atac dur la UDMR: Atunci cand Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constitutie, putem sta de vorba

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu, de o posibila alianta cu UDMR pentru asigurarea majoritatii in viitorul legislativ. Rares Bogdan a atacat dur formatiunea care a castigat patru consilii judetene la alegerile locale si a spus despre Kelemen Hunor, presedintele UDMR; ca va sta de vorba cu el doar atunci cand va stii sa recite in fiecare zi articolul 1 din Constitutia Romaniei.

Vicepremierul Ungariei l-a felicitat pe Kelemen Hunor pentru rezultatele de la alegerile locale

Zsolt Semjen, vicepremierul Ungariei, l-a felicitat pe Kelemen Hunor pentru rezultatele partidului UDMR de la alegerile locale. Kelemen Hunor, felicitat de vicepremierul Ungariei Succesul.

KELEMEN HUNOR: intrebarea e cine si cum va forma majoritatea la Bucuresti; va fi un indice pentru alegerile parlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca primarul general al Capitalei va avea nevoie de o majoritate care sa-l sustina, pentru a avea rezultate, si ca aceasta majoritate ar putea sa fie un indicator si pentru alegerile generale, conform Agerpre.

KELEMEN HUNOR: Alegerile au avut o organizare si participare bune, in conditii de pandemie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca alegerile locale au fost organizate bine si ca participarea la vot a fost buna, in conditii de pandemie, conform Agerpres.

Kelemen Hunor, liderul UDMR: Am votat pentru continuitate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminica dimineata in satul sau natal, Carta, din judetul Harghita. Dupa iesirea de la urne, acesta a declarat ca a votat pentru continuitate. Totodata, liderul U.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )