Libnet.ro
UNICEF

09:30

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile europene

ACTUALIZARE Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR ---- Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a transmis un mesaj inaintea alegerilor de maine din Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor, votat presedinte UDMR, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR. A fost singurul candidat pentru aceasta functie. Kelemen a fost reales cu 728 de voturi pentru si 26 impotriva, din totalul celor 757 de voturi valabil e.

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR

ACTUALIZARE Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: UDMR si comunitatea maghiara s-au intarit .

Alegeri formale la Congresul UDMR: Kelemen Hunor, votat presedinte al formatiunii, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales, sambata, la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca, in functia de presedinte al Uniunii, cu 728 de voturi, el fiind singurul candidat la sefia formatiunii, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor: Relatia majoritate - minoritate din Romnia trebuie rezolvata prin legalizarea autonomiei

Relatia majoritate - minoritate din Romania trebuie sa fie solutionata pe termen lung, iar cheia acestei solutionari este legalizarea autonomiei, a spus presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a subliniat ca legalizarea autonomiei nu se indreapta impotriva nimanui.

Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. in primul tur vom avea candidat. Daca nu castigam noi si nu intram in.

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost reales, sambata, la sefia formatiunii, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Kelemen Hunor a fost reales in functie cu 728 de voturi pentru si 26.

Ciolos: Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile si de principiile europene. PLUS isi afirma sustinerea totala fata de fortele democratice

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a transmis un mesaj inaintea alegerilor de duminica din Republica Moldova, spunand ca tara vecina nu trebuie sa se indeparteze de valorile si de principiile europene, iar PLUS isi afirma sustinerea totala fata de fortele democratice.

CIOLOS: Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile europene

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a transmis un mesaj inaintea alegerilor de maine din Republica Moldova.

Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile europene

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a transmis un mesaj inaintea alegerilor de maine din Republica Moldova.

KELEMEN HUNOR: Relatia majoritate-minoritate trebuie solutionata prin legalizarea autonomiei

ACTUALIZARE Kelemen Hunor: UDMR si comunitatea maghiara s-au intarit ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: in politica ne asociem cu cine putem si nu cu cine am dori ---- Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, ca, pe termen lung, cheia solutionarii relatiei intre majoritatea romana si minoritatea maghiara din Romania este legalizarea autonomiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )