Libnet.ro
UNICEF

12:00

Kelemen Hunor, votat presedinte UDMR, fara niciun contracandidat

B1 B1,
Kelemen Hunor, votat presedinte UDMR, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR. A fost singurul candidat pentru aceasta functie. Kelemen a fost reales cu 728 de voturi pentru si 26 impotriva, din totalul celor 757 de voturi valabil e. continuă pe B1

Alegeri formale la Congresul UDMR: Kelemen Hunor, votat presedinte al formatiunii, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales, sambata, la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca, in functia de presedinte al Uniunii, cu 728 de voturi, el fiind singurul candidat la sefia formatiunii, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR

ACTUALIZARE Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: UDMR si comunitatea maghiara s-au intarit .

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR Republica Moldova nu trebuie sa se indeparteze de valorile europene

ACTUALIZARE Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR ---- Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a transmis un mesaj inaintea alegerilor de maine din Republica Moldova.

Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. in primul tur vom avea candidat. Daca nu castigam noi si nu intram in.

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost reales, sambata, la sefia formatiunii, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Kelemen Hunor a fost reales in functie cu 728 de voturi pentru si 26.

KELEMEN HUNOR: UDMR va avea candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale.

KELEMEN HUNOR: Relatia majoritate-minoritate trebuie solutionata prin legalizarea autonomiei

ACTUALIZARE Kelemen Hunor: UDMR si comunitatea maghiara s-au intarit ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: in politica ne asociem cu cine putem si nu cu cine am dori ---- Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, ca, pe termen lung, cheia solutionarii relatiei intre majoritatea romana si minoritatea maghiara din Romania este legalizarea autonomiei.

Kelemen Hunor: Oare UDMR a devenit mai puternic? Raspunsul este - Da!

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR si comunitatea maghiara din Romania s-au intarit in ultimii ani. Iar dovada, spune el, o reprezinta numarul mandatelor de primari si parlamentari obtinute. Am avut.

Kelemen Hunor: UDMR si comunitatea maghiara s-au intarit

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, in raportul sau in fata Congresului Uniunii, ca formatiunea pe care o conduce si comunitatea maghiara din Romania s-au intarit in ultimii.

Kelemen Hunor: in politica ne asociem cu cine putem si nu cu cine am dori

Kelemen Hunor a declarat ca el si colegii sai au cautat sa fie pragmatici deoarece nu intotdeauna s-au putut asocia cu cei cu care impartaseau aceeasi ideologie. Presedintele UDMR a mai sustinut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,331 seconds )