Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kelemen Hunor spune ca are obiectii legate de nominalizarea a doi dintre ministrii propusi in Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor spune ca are obiectii legate de nominalizarea a doi dintre ministrii propusi in Guvernul Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la. continuă pe Antena3

Probleme pentru Ludovic Orban? Kelemen Hunor si-a exprimat nemultumirea fata de doi ministri propusi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri pro.

Adrian Nastase: Cadoul lui Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

KELEMEN HUNOR: Nu am luat o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele sunt foarte bune, el mentionand faptul ca exista nemultumiri fata de unii ministri propusi din partea formatiunii politice pe care o reprezinta, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor: Lipsa dezbaterilor dintre candidatii la prezidentiale, o lovitura grea la adresa democratiei. A fost doar intalnirea mea cu Theodor Paleologu. Restul fug de dezbatere

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, a declarat ca lipsa dezbaterilor dintre aspirantii la fotoliul de la Cotroceni reprezinta o grea lovitura la adresa democratiei. Liderul Uniunii a sustinut ca,.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Kelemen Hunor: Nu am luat inca o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele.

Marele regret al lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR acuza o lovitura grea la adresa democratiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Braso.

Kelemen Hunor, despre Paleologu: Sa se distanteze de Petrov, asa cum m-am distantat eu de PSD

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, a declarat sambata, la o dezbatere organizata la Iasi, ca Theodor Paleologu trebuie sa se distanteze de Petrov, numele de cod al lui Traian Basescu, despre care Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii.

Kelemen Hunor, despre Paleologu: E important sa se distanteze de Petrov, asa cum m-am distantat eu de PSD

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la presedintie, a declarat sambata, la o dezbatere la Iasi la care a participat si candidatul PMP Theodor Paleologu, ca acesta trebuie sa se distanteze de Petrov, numele conspirativ care ar fi fost folosit de fostul presedinte Traian Basescu, in cazul caruia instanta a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii ca politie politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )