Libnet.ro
UNICEF

14:45

Probleme pentru Ludovic Orban? Kelemen Hunor si-a exprimat nemultumirea fata de doi ministri propusi

România Liberă România Liberă,
Probleme pentru Ludovic Orban? Kelemen Hunor si-a exprimat nemultumirea fata de doi ministri propusi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri pro. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Ludovic Orban. Kelemen Hunor: Nu am luat inca o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele.

Kelemen Hunor spune ca are obiectii legate de nominalizarea a doi dintre ministrii propusi in Guvernul Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

Adrian Nastase: Cadoul lui Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca are obiectii in legatura cu unii ministri propusi in Cabinetul Orban, facand referire la Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, si la.

UDMR ii contesta pe Aurescu si Ciuca: Un om din scoala lui Nastase Ce raspunde Ludovic Orban

UDMR nu sustine numirea lui Bogdan Aurescu in functia de ministru de Externe, deoarece un om din scoala lui Nastase nu inseamna o prea mare intelegere a ceea ce are nevoie Romania astazi, iar o alta nemultumire vizeaza numirea lui Nicolae Ciuca la Ministerul Apararii, a declarat Kalemen Hunor. in replica, premierul desemnat, Ludovic Orban, a spus ca Bogdan Aurescu are o experienta vasta in domeniu si ca liniile de politica externa din programul de guvernare propus de PNL nu ofera motive de ingrijorare pentru UDMR.

KELEMEN HUNOR: Nu am luat o decizie finala in privinta sustinerii guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat in alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Brasov, ca, deocamdata, Uniunea nu a luat o decizie finala privind sustinerea guvernului liberal, insa sansele sunt foarte bune, el mentionand faptul ca exista nemultumiri fata de unii ministri propusi din partea formatiunii politice pe care o reprezinta, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor: Lipsa dezbaterilor dintre candidatii la prezidentiale, o lovitura grea la adresa democratiei. A fost doar intalnirea mea cu Theodor Paleologu. Restul fug de dezbatere

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, a declarat ca lipsa dezbaterilor dintre aspirantii la fotoliul de la Cotroceni reprezinta o grea lovitura la adresa democratiei. Liderul Uniunii a sustinut ca,.

Marele regret al lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR acuza o lovitura grea la adresa democratiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat duminica, la Braso.

Kelemen Hunor, despre Paleologu: Sa se distanteze de Petrov, asa cum m-am distantat eu de PSD

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, a declarat sambata, la o dezbatere organizata la Iasi, ca Theodor Paleologu trebuie sa se distanteze de Petrov, numele de cod al lui Traian Basescu, despre care Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii.

Kelemen Hunor, despre Paleologu: E important sa se distanteze de Petrov, asa cum m-am distantat eu de PSD

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la presedintie, a declarat sambata, la o dezbatere la Iasi la care a participat si candidatul PMP Theodor Paleologu, ca acesta trebuie sa se distanteze de Petrov, numele conspirativ care ar fi fost folosit de fostul presedinte Traian Basescu, in cazul caruia instanta a stabilit ca a fost colaborator al Securitatii ca politie politica.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )