Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kelemen Hunor: Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kelemen Hunor: Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,. continuă pe Wall-Street Ro

KELEMEN HUNOR: UE este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Theresa May, despre Brexit: S-ar putea ca Marea Britanie sa nu mai paraseasca niciodata Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a avertizat vineri ca Brexit-ul s-ar putea sa nu mai aiba loc niciodata daca parlamentarii resping acordul sau privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, relateaza Bloomberg.

Be Eu: Uniunea Europeana negociaza cadrul financiar multianual

In aceasta perioada, sub presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, se negociaza cadrul financiar multianual. Este vorba despre bugetul pe termen lung al Uniunii Europene. El stabileste limitele.

UE ofera Marii Britanii iesirea unilaterala din uniunea vamala dupa Brexit

Uniunea Europeana este pregatita sa ofere Marii Britanii dreptul unilateral de a iesi din uniunea vamala a blocului european, a anuntat negociatorul-sef Michel Barnier, el incercand sa faca acordul Brexitului acceptabil pentru parlamentul britanic, scrie Reuters.

Uniunea Europeana declara incheiata criza migratiei

Comisia Europeana a declarat incheiata criza migratiei, inasprindu-si atacurile asupra stirilor false si a dezinformarii in aceasta privinta, scrie The Guardian.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )