Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana declara incheiata criza migratiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana declara incheiata criza migratiei

Comisia Europeana a declarat incheiata criza migratiei, inasprindu-si atacurile asupra stirilor false si a dezinformarii in aceasta privinta, scrie The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF: Consecinte pe linie de accize ale iesirii Regatului Unit, fara acord, din Uniunea Europeana

Directia Generala a Vamilor atentioneaza operatorii economici autorizati sa deruleze operatiuni cu produse accizabile in regim suspensiv de accize prin intermediul EMCS sau cu accize platite in statul membru de expeditie ca retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana poate avea impact asupra operatiunilor transfrontaliere intracomunitare cu produse accizabile catre, dinspre si prin Regatul Unit. Astfel, expeditorii si destinatarii autorizati trebuie sa examineze noile lor obligatii dupa data retragerii, se arata intr-un comunicat de presa al ANAF.

Ministrul polonez de Externe acuza Uniunea Europeana ca trateaza diferit tarile din Est, inclusiv Romnia

Jacek Czaputowicz, ministrul de Externe al Poloniei, tara in care au avut loc modificari ale legilor justitiei ce au starnit proteste la nivel national, dar si reactia dura a oficialilor europeni, acuza Uniunea Europeana ca foloseste standarde duble in relatia cu diferite tari din Est, intre care Romania si Ungaria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )