Libnet.ro
UNICEF

08:30

Kevin Spacey, suspendat din serialul House of Cards

Antena3 Antena3,
Kevin Spacey, suspendat din serialul House of Cards

Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul House of. continuă pe Antena3

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Actorul a fost suspendat din serialul House of Cards

Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul House of Cards, potrivit companiei producatoare a show-ului, Media Rights Capital, informeaza CNN.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de opt membri ai echipei de filmare House of Cards. Marturiile angajatilor

Mai multi angajati ai serialului House of Cards il acuza pe Kevin Spacey de hartuire sexuala si comportament neadecvat, iar Netflix si compania producatoare a anuntat ca investigheaza acuzatiile aduse actorului.

Filmarile pentru ultimul sezon din House of Cards, suspendate pe perioada nedeterminata, dupa acuzatiile impotriva lui Kevin Spacey

Filmarile pentru cel de-al saselea si ultimul sezon al serialului House of Cards, cu Kevin Spacey in rol principal, au fost suspendate pe o perioada nedeterminata, in urma acuzatiilor recente care au compromis reputatia actorului.

Kevin Spacey isi hartuia colegii din House of Cards: Si-a introdus mainile in pantalonii asistentului de productie

Noi dezvaluiri din culisele Hollywood-ului, unde nume mari ale industriei sunt acuzate pe banda pentru abuz sexual. Cel mai recent caz il care in vedere pe Kevin Spacey. Actorul este acuzat de un fost.

House of Cards. Noi acuzatii grave la adresa lui Kevin Spacey: M-am trezit ca ma tinea in brate

Un barbat sustine ca a fost traumatizat dupa ce s-a trezit in pat cu actorul hollywoodian Kevin Spacey, implicat intr-un scandal urias de hartuire sexuala. Fapta s-ar fi petrecut in anii 80,.

Noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey. Actorul avea un comportament de pradator

Kevin Spacey a facut platoul productiei House of Cards un mediu de lucru toxic, din cauza unui tipar al agresiunilor sexuale, afirma opt persoane care au lucrat alaturi de Sp.

O scena din Family Guy, difuzata acum 12 ani, a devenit virala pentru gluma cu subinteles la adresa lui Kevin Spacey

O scena din serialul animat Family Guy, dintr-un episod lansat in urma cu 12 ani, a devenit virala in contextul scandalului in care este implicat Kevin Spacey. Scena contine o gluma cu subinteles la adresa actorului.

Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati: Spunea ca de fapt vreau sa intretin relatii sexuale cu el, dar ca nu o fac, pentru ca sunt las

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, informeaza hollywoodreporter. com.

Actorul Kevin Spacey, acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati

Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de inca trei barbati, dintre care unul sustine ca era minor atunci cand actorul i-a facut avansuri, invitandu-l la locuinta sa, in anul 1988, scrie News. ro, citand hollywoodreporter. com.

Kevin Spacey, acuzat de un tanar actor ca ar fi intretinut relatii sexuale cu el, in timp ce era inconstient. Politia britanica investigheaza cazul FOTO

Politia britanica a inceput o investigatie in legatura cu acuzatiile de hartuire sexuala aduse lui Kevin Spacey de un tanar britanic, care sustine ca actorul ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta, in timp ce se afla in stare de inconstienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )