Libnet.ro
UNICEF

00:07

Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Playtech Playtech,
Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards. in ultimele 24 de ore,Variety,DeadlinesiHollywood Reporterau detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ []. continuă pe Playtech

Netflix anunta finalul serialului House of Cards, la cateva ore dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala si a dezvaluit ca e homosexual

Celebrul serial House of Cards se va termina vara viitoare, dupa sase sezoane, a anuntat luni grupul Netflix, la cateva ore dupa ce starul seriei, Kevin Spacey, a fost acuzat ca a hartuit sexual un adolescent in 1986, scrie AFP.

Sediu de primarie, scos la licitatie din cauza unei datorii (VIDEO)

Sediul primariei din comuna botosaneana Manoleasa a fost scos la vanzare, prin licitatie, din cauza datoriilor pe care autoritatile le au fata de fostul proprietar, informeaza B1 TV. Un executor.

Autoritatile au inchis Transfagarasanul din cauza viscolului! Imediat dupa, mai multi tineri s-au filmat asa - Politia s-a sesizat instant! VIDEO

Imagini revoltatoare au fost postate pe internet de mai multi tineri teribilisti care s-au filmat in timp ce circulau cu masina pe Transfagarasan, drum inchis de autoritati din cauza.

O pustoaica de 14 ani, model, a murit pe podium din cauza epuizarii. Acuzatii grave ale parintilor

O pustoaica top-model din Rusia, care abia castiga 8 dolari pe zi, a murit pe podium, din cauza epuizarii. Vlada Dzyuba, avea 14 ani si era in China, la o prezentare de moda, iar parintii sai spun.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa din cauza unui copac cazut pe linia de contact

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, a declarat, pentru Agerpres, directorul regionalei CFR Brasov, Ioan Pintean.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, intrerupta din cauza unui copac cazut

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07. 30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, potrivit Agerpres.

Iarna isi face aparitia in Romania. Drumuri inchise si copaci cazuti pe sosele din cauza vantului puternic

Transrarau a fost inchis temporar duminica dupa-amiaza din cauza vremii nefavorabile, iar DN17B este blocat pe un sens de mers in localitatea Dorna Arini, dupa ce mai multi bolovani au cazut de pe un.

Maramures: DJ 184 prin Pasul Rotunda, inchis temporar din cauza copacilor cazuti

DJ 184 pe conexiunea Cavnic-Pasul Rotunda 1. 000 metri altitudine) - Ocna Sugatag, drum care traverseaza Muntii Gutai, a fost inchis, duminica dupa amiaza, dupa ce in urma cu cateva ore, traficul se desfasura pe un singur sens din cauza copacilor cazuti pe carosabil, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului judetului Maramures, Dan Buca.

O aeronava Blue Air Bucuresti-Stuttgart a aterizat la Budapesta, din cauza unei defectiuni la bord

O aeronava Blue Air care a decolat din Bucuresti duminica dimineata, cu destinatia Stuttgart, a aterizat la Budapesta din cauza unei semnalizari contradictorii la bord, au declarat duminica pentru News. ro reprezentantii companiei aeriene, informeaza News. ro.

Transfagarasanul va fi inchis de sambata, din cauza viscolului

Drumul National 7 C - Transfagarasan - va fi inchis, de sambata, din cauza viscolului, a anuntat Politia Sibiu, relateaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )