Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Retailerul austriac XXXLutz, prezent si in Romania cu brandul Momax, va prelua 22 de magazine Kika din Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, de la grupul Signa. Kika are in Romania doua magazine, ambele in Capitala. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila fuge de raspundere, din nou: cine sunt vinovati de votul din diaspora

Procesul de votare din diaspora a fost un dezastru, din nou, iar vinovatii se pare ca se gasesc din ce in ce mai greu. Viorica Dancila are insa o explicatie. PSD trece printr-o perioada foarte dificila, de cateva zile. Cu Dragnea la inchisoare si Partidul Social Democrat invins de PNL la alegeri, Dancila nu mai [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

UPDATE Noi rezultate partiale de la BEC. Cine sunt europarlamentarii pe care Romania ii trimite la Bruxelles

Reprezentantii Biroului Central Electoral au anuntat, marti, noi rezultate oficiale partiale ale alegerilor europarlamentare si referendumului pentru justitie care s-au desfasurat duminica.

inca un mare investitor strain pleaca din Romania. Care este motivul

Unul dintre cei mai mari investitori straini din tara noastra a luat decizia de a-si vinde intreaga afacere din Romania pentru a se axa pe dezvoltarea unui anumit segment din tara sa.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Top 10 vedete din Romania si masinile de lux pe care le conduc

Zece vedete din Romania, cele mai cunoscute la momentul actual, conduc doar masini de lux, in valoare de zeci de mii de euro. Delia, Andra, Andreea Marin sau Smiley si nu numai, prefera sa aiba multi cai-putere sub capota, dar si confort. E greu de spus cine dintre vedete are cea mai tare masina, pentru [] .

Ce salarii au calugarii si maicutele din Romania? Iata din ce traiesc

Calugarii si maicutele din Romania primesc lunar salarii de la stat. Potrivit datelor oferite de Biserica Ortodoxa Romana BOR), in tara sunt in prezent aproximativ 10. 000 de calugari si maicute care din suma primita de la stat trebuie sa ofere jumatate manastirii la care slujesc. Cum sunt platiti preotii si diaconii BOR precizeaza ca valoarea [] .

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Cum a ajuns sa arate Cristian Tabara dupa ce a plecat din Romania. A slabit 60 de kilograme! FOTO

Despre Cristian Tabara s-a scris, anul trecut, ca a slabit 60 de kilograme, dupa ce a urmat o dieta stricta din cauza unor probleme de sanatate. Prezentatorul TV s-a schimbat foarte mult in ultima perioada. Chiar daca are emisiune la TV in fiecare week-end, nu multi sunt cei care isi mai amintesc cum arata in [] .

De Ziua Copilului, doar un sfert dintre companiile din Romania vor acorda beneficii suplimentare angajatilor - studiu

Trei sferturi dintre angajatorii din Romania nu acorda beneficii suplimentare salariatilor care au copii in intretinere, nici macar cu ocazia zilei de 1 iunie, arata un sondaj efectuat de BestJobs. Prin comparatie, tendintele din statele occidentale confirma accentul tot mai mare pe care angajatorii il pun pe motivarea echipei prin beneficii extinse si pentru membrii familiei.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )