Libnet.ro
UNICEF

11:45

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden.

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord: SUA sunt cel mai mare dusman al tarii

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a declarat ca SUA sunt cel mai mare dusman al tarii sale, afirmatie controversata inainte de inceputul mandatului de presedinte al lui Joe Biden. Kim Jong Un:.

Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Kim Jong Un a facut apel pentru arme nucleare mai avansate si a spus ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al nostru, liderul nord-coreean devenind o provocare importanta pentru presedintele-ales Joe Biden dinainte sa se instaleze in functie, Reuters.

Kim Jong Un pune tunurile pe administratia Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al tarii noastre!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a cerut arme nucleare mai avansate si a declarat ca Statele Unite s.

Peste 1 milion de doze din vaccinul anti-COVID-19 administrate in UE. Danemarca are cel mai mare procent de populatie vaccinata pana acum

Peste un milion de locuitori ai Uniunii Europene au primit cate o doza de vaccin impotriva COVID-19, arata un bilant stabilit miercuri de AFP. in majoritatea tarilor din UE, campania de vaccinare a debutat.

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

Kim Jong Un recunoaste ca planul sau economic a esuat teribil. Un act inedit de sinceritate sau strategie?

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a spus ca planul sau economic de 5 ani a esuat in atingerea obiectivelor sale in aproape fiecare sector in timp ce a dat startul unui congres al Partidului Muncitoresc aflat la guvernare, a informat miercuri presa de stat KCNA, relateaza Reuters.

Moment rar de sinceritate publica in Coreea de Nord. Kim Jong-un recunoaste ca planul cincinal a esuat in aproape toate domeniile

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a recunoscut in discursul sau din cadrul congresului Partidului Muncitorilor, primul in ultimii cinci ani, ca politica economica a statul nord-coreean si planul cincinal au esuat aproape in totalitate, promitand sa evite o repetarea a acestor lectii dureroase.

Democrats Abroad: Atacul asupra Capitoliului a fost cel mai periculos moment din istoria SUA

Atacul asupra Capitolului din dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie este, probabil, cel mai periculos mom.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )