Libnet.ro
UNICEF

23:15

Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un il provoaca pe Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al nostru Coreea de Nord isi va extinde arsenalul nuclear

Kim Jong Un a facut apel pentru arme nucleare mai avansate si a spus ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al nostru, liderul nord-coreean devenind o provocare importanta pentru presedintele-ales Joe Biden dinainte sa se instaleze in functie, Reuters. continuă pe Hotnews

Kim Jong Un pune tunurile pe administratia Biden: SUA sunt cel mai mare inamic al tarii noastre!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a cerut arme nucleare mai avansate si a declarat ca Statele Unite s.

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden.

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord: SUA sunt cel mai mare dusman al tarii

Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a declarat ca SUA sunt cel mai mare dusman al tarii sale, afirmatie controversata inainte de inceputul mandatului de presedinte al lui Joe Biden. Kim Jong Un:.

Kim Jong Un califica SUA drept cel mai mare inamic al Coreei de Nord

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a afirmat ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al tarii sale, o declaratie provocatoare adresata celei mai mari puteri din lume in ajunul inceperii presedintelui ales Joe Biden, relateaza AFP.

Kim Jong Un recunoaste ca planul sau economic a esuat teribil. Un act inedit de sinceritate sau strategie?

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a spus ca planul sau economic de 5 ani a esuat in atingerea obiectivelor sale in aproape fiecare sector in timp ce a dat startul unui congres al Partidului Muncitoresc aflat la guvernare, a informat miercuri presa de stat KCNA, relateaza Reuters.

Moment rar de sinceritate publica in Coreea de Nord. Kim Jong-un recunoaste ca planul cincinal a esuat in aproape toate domeniile

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a recunoscut in discursul sau din cadrul congresului Partidului Muncitorilor, primul in ultimii cinci ani, ca politica economica a statul nord-coreean si planul cincinal au esuat aproape in totalitate, promitand sa evite o repetarea a acestor lectii dureroase.

Democrats Abroad: Atacul asupra Capitoliului a fost cel mai periculos moment din istoria SUA

Atacul asupra Capitolului din dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie este, probabil, cel mai periculos mom.

Andreea Tonciu l-a facut de ras pe Giani Kirita la Pro TV: E cel mai slab, asa sunt astia cu tatuaje

Andreea Tonciu a venit in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la rubrica sosurilor iuti. Aceasta a mancat iute, dar a dat si din intimitatile ei, dat fiind faptul ca nu mai putea suporta iuteala sosurilor lui Catalin Maruta. Andreea Tonciu l-a facut de ras pe Giani Kirita la Pro TV Andreea Tonciu si-a .

Cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani

El este cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani, vedeti in articolul de mai jos. Un sportiv roman de 86 de ani a invins virusul ucigas. Are la activ nu mai putin de 24 de tiluri nationale El este cel mai .

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )