Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kim Jong Un a propus nchiderea centrului de teste atomice n luna mai si invitarea la eveniment a unor experti americani

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un a propus nchiderea centrului de teste atomice n luna mai si invitarea la eveniment a unor experti americani

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a propus inchiderea centrului de teste atomice in luna mai si invitarea la eveniment a unor experti americani, a anuntat duminica presedintia sud-coreeana, potrivit AFP. La randul sau, Donald Trump s-a declarat optimist in legatura cu posibilitatea unui acord nuclear cu Phenianul. continuă pe Hotnews

Kim Jong Un a propus iNCHIDEREA centrului de teste atomice in luna MAI si invitarea la eveniment a unor experti americani!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a propus inchiderea centrului de teste atomice in luna mai si invitarea la eveniment a unor experti americani, a anuntat duminica presedintia sud-coreeana, potrivit AFP. La.

Kim Jong-un promite sa inchida instalatia de teste atomice luna viitoare si invita in Coreea de Nord experti sud-coreeni si americani

Liderul de la Phenian Kim Jong-un a promis ca situl nuclear din Punggye-ri va fi inchis luna viitoare si a afirmat ca va invita in Coreea de Nord experti si jurnalisti pentru a se asigura ca procesul este transparent. Anuntul a fost facut duminica de Seul si vine in contextul in care presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se arata optimist cu privire la posibilitatea unui acord nuclear cu Phenianul, releva agentiile de presa.

Kim Jong Un propune stoparea testelor atomice

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a propus sa inchida instalatia de teste atomice, in luna mai, si sa invite in aceasta tara izolata experti americani si sud-coreeni, a anuntat Seulul duminica, relateaza AFP.

Kim Jong-un vrea sa isi inchida centrul de teste atomice: acesta invita la eveniment experti americani si jurnalisti

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a propus inchiderea, in luna mai, a centrului de teste atomice si invitarea la eveniment a unor experti americani, a anuntat duminica presedintia sud-coreeana, in timp ce Donald Trump s-a declarat optimist cu privire la.

Kim Jong-un: M-am intrebat: de ce a durat 11 ani pana la acest moment istoric. Primele remarci ale celor doi lideri de la summitul inter-coreean

Intr-un moment istoric, presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, s-a intalnit cu liderul de la Phenian, Kim Jong, la un summit organizat in zona demilitarizata DMZ). Kim a declarat ca spera ca cele doua tari sa scrie un nou capitol, intrebandu-se de ce a durat unsprezece ani pana la acest moment. De cealalta parte, Moon a declarat ca exista o povara uriasa pe umerii celor doi si ca oamenii din intreaga lume au sperante mari de la noi.

Trump: O intalnire cu Kim Jong-un ar putea avea loc in trei-patru saptamani VIDEO

Presedintele american Donald Trump a declarat, sambata, in timpul unui miting in Michigan, ca o intalnire cu Kim Jong-un va avea loc, cel mai probabil, in trei-patru saptamani, relateaza CNN.

Lucrurile decurg bine in privinta intalnirii cu Kim Jong Un, anunta Trump in urma unei convorbiri cu Moon

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata ca pregatiri in vederea unui summit cu Kim Jong Un decurg foarte bine, in urma unei conversatii la telefon cu presedintele sud-coreean, care tocmai s-a intalnit cu liderul nord-coreean, relateaza AFP.

VIDEO Moment istoric: Kim Jong-un a trecut pe jos granita n Coreea de Sud

Kim Jong-un a trecut pe jos, vineri dimineata, granita dintre cele doua Corei, devenind primul lider nord-coreean care viziteaza tara vecina dupa incheierea razboiului dintre cele doua tari 1950-1953).

FOTO Casa Alba a publicat primele imagini de la ntlnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, n ziua n care Pompeo a fost confirmat ca sef al diplomatiei americane

Casa Alba a publicat, joi, primele imagini de la intalnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, in ziua in care Pompeo a fost confirmat in functia de sef al diplomatiei americane. Mike Pompeo, anterior director al CIA, s-a intalnit cu liderul nord-coreean la inceputul lunii aprilie.

Moment inedit la finalul discutiilor istorice dintre Coreea de Sud si de Nord. Kim Jong Un a plecat flancat de 12 bodyguarzi (VIDEO)

Un momemt de istorie s-a scris odata cu intalnirea dintre presedintele sud-coreean Moon Jae-in si cel nord-coreean Kim Jong Un. Cei doi s-au intalnit in zona demilitarizata dintre cele doua tari, iar pentr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )