Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kim Kardashian, imbracata prea indecent la intalnirea cu Barack Obama

ADPM ADPM,
Kim Kardashian, imbracata prea indecent la intalnirea cu Barack Obama

Kim Kardashian a atras critici din partea fanilor sai dupa ce a postat fotografia realizata la intalnirea cu Barack Obama. Iata ce tinuta, considerata indecenta, a purtat. continuă pe ADPM

Ce pozne de proportii face fiica lui Kim Kardashian la 1 an si jumatate

Micuta North West, fiica lui Kim Kardashian, nu a implinit inca doi ani, dar celebra ei mamica spune despre ea ca este foarte inteligenta si ca face nazbatii pe care le gandeste bine inainte. Iata care este cea mai recenta pozna a ei! .

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian, transsexual la 65 de ani

Fostul campion olimpic Bruce Jenner 65 de ani), tatal vitrreg al starletei americane Kim Kardashian si star al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians, este in plin proces de transformare in femeie. Jenner a fost fotografiat recent machiat, cu parul lung si manichiura, potrivit revistei People.

Kim Kardashian lucreaza intens la al doilea copil

S-a zvonit recent ca ar fi din nou insarcinata, dupa ce a fost zarita cu o burtica suspecta, dar Kim Kardashian recunoaste ca, desi nu s-a intamplat minunea, lucreaza intens, impreuna cu Kanye West la.

Statul Islamic il ameninta cu decapitarea pe presedintele american Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a foat amenintat cu decapitarea de catre gruparea jihadista Stat Islamic, intr-o noua inregistrare video, relateaza Fox News. in inregistrare, gruparea terorista ameninta.

Amenintare cu decapitarea la adresa lui Barack Obama

Gruparea jihadista Stat Islamic il ameninta, intr-o noua inregistrare video, pe presedintele SUA, Barack Obama, ca ii va taia capul in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana, relateaza Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )