Libnet.ro
UNICEF

19:30

Kinga Sebestyen, vacanta eco in Delta Dunarii. A calatorit cu caruta si a mancat de la sateni!

ADPM ADPM,
Kinga Sebestyen, vacanta eco in Delta Dunarii. A calatorit cu caruta si a mancat de la sateni!

Kinga Sebestyen, celebra promotoare Kangoo Jumps, a ales ca prima vacanta in perioada pandemiei sa aiba loc in Romania, intr-un loc retras, in mijlocul naturii. A ales astfel Delta Dunarii, mai exact o zona cat mai departe de aglomeratia urbana, unde a descoperit traditiile locale, a mers cu caruta, a savurat mancarea bio facuta de sateni si a facut sport in aer liber pe canalele Dunarii. continuă pe ADPM

Pandemia a adus alte categorii de turisti in Delta Dunarii. Cine le-a luat locul studentilor si fostilor vamaioti

Pandemia a adus anul acesta si alte categorii de turisti in Delta Dunarii, respectiv familii cu copii si corporatisti, ce au fost nevoite sa caute o destinatie interna de vacanta care sa le permita distantarea fizica de alte persoane, dar si sa faca, in acelasi timp, plaja la Marea Neagra, releva o analiza de profil.

Fenomenul ingrijorator din Romania. Se intampla acum in Delta Dunarii

Lipsa precipitatiilor din ultima vreme afecteaza tot mai mult sectorul agricol si provoaca aparitia unor fenomene alarmante. Astazi va prezentam situatia din Delta Dunarii, acolo unde lacul Nuntasi, cunoscut pentru calitatile sale terapeutice, aproape ca a secat. Ce spun specialistii, in continuare. Fenomen ingrijorator in Delta Dunarii Lacul Nuntasi, devenit faimos pentru proprietatile sale terapeutice, .

Un lac de peste 850 de hectare, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat

Un lac de peste 850 de hectare din judetul Constanta, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat, flora si fauna din zona fiind grav afectate. Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral ABADL).

VIDEO Un lac de peste 850 de hectare, din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat

Un lac de peste 850 de hectare din judetul Constanta, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat, flora si fauna din zona fiind afectate.

Turist in Romania: Scump si prost! in Delta Dunarii ne-au servit cu peste cumparat de la supermaket

Florin Costache, un fotograf galatean care in vara lui 2020 a fost cateva zile la mare, la munte si in Delta povesteste ca a fost foarte dezamagit de servicii mai bine zis de lipsa acestora) si de preturi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )