Libnet.ro
UNICEF

11:45

Kingston a lansat cel mai mare stick USB de pe piata

Playtech Playtech,
Kingston a lansat cel mai mare stick USB de pe piata

Daca vrei un stick USB care sa nu te lase la greu prea curand atunci cand vine vorba de spatiul de stocare, atunci Kingston are o solutie. Multi dintre noi ne-am reorientat catre solutii de stocare in cloud, astfel ca avem acces la fisierele de care avem nevoie de oriunde si oricand. Astfel, a avea []. continuă pe Playtech

HP Envy Curved AiO 34 este cel mai mare si performant all-in-one

Menit pentru un grad sporit de productivitate si divertisment,HP Envy Curved AiO 34 b010 ar putea fi considerat cel mai mare all-in-one disponibil pe piata. Tinde sa devina imposibil sa-ti mai doresti un desktop clasic in momentul in care apar pe piata sistem all-in-one atat de atragatoare si performante. Cu o diagonala de 34 de [].

Dobanzile la credite se vor calcula in urmatoarele 3 luni la cel mai mare ROBOR din ultimul an

In urmatoarele trei luni, perioada ianuarie-martie, dobanzile la credite se vor calcula la cel mai mare ROBOR la trei luni din ultimul an, 2016 fiind un an in care indicele, utilizat pentru a calcula dobanzile la o mare parte din creditele luate de.

Risc mare de avalansa la Balea Lac, unde e cel mai mare strat de zapada din tara

Meteorologii avertizeaza ca in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras, se inregistreaza risc mare - gradul patru - de producere de avalanse, precizand ca in aceasta zona este si cel mai mare strat de zapada din tara - 135 de centimetri, potrivit unui comunicat transmis duminica si citat de Agerpres.

Terorismul islamist reprezinta cel mai mare test pentru Germania

Cancelarul Angela Merkel a declarat, intr-un mesaj adresat natiunii cu ocazia Anului Nou, ca terorismul islamist reprezinta cea mai mare provocare pentru Germania dupa atentatul sangeros de la targul de Craciun din Berlin, scrie Reuters.

Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

Cel putin 60 de persoane au murit in noaptea de duminica spre luni, in urma unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei. Pentru moment, am.

Cel mai mare cutremur din 2017, produs marti seara, in Buzau

Un cutremur de pamant cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter a fost inregistrat marti seara, de seismografele Institutului National de Fizica a Pamantului. Cutremurul s-a produs pe teritoriul judetului Buzau, la ora 18. 58, la adancimea de 138 km.

Cel mai mare grup de opozitie din Italia, MS5, a anuntat ca nu le va cere politicienilor sai sa demisioneze daca vor ajunge sa faca obiectul unei anchete

Miscarea Cinci Stele din Italia a anuntat, luni, ca nu le va cere automat politicienilor sai sa demisioneze daca vor ajunge sa faca obiectul unei anchete, starnind acuzatii de ipocrizie la adresa sa.

Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT iN PICIOARE la metrou (FOTO)

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special. Este clipa in care toate gandurile sunt optimiste, pline de speranta si dorinta de frumos. Si anul acesta oamenii au sarbatorit.

Dubaiul va construi cel mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu

Emiratul Dubai a dezvaluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1. 400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, releva AFP.

Gigantul care moare pe picioare. Semnal SOS pentru salvarea celui mai mare spargator de gheata din Romania

Dorian Dumitru, directorul general al Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ), spune ca uriasa nava Perseus, cel mai mare spargator de gheata romanesc, trebuia reechipata inca de acum 10 ani, dar ca niciodata nu s-au gasit la buget bani si pentru ea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )