Libnet.ro
UNICEF

22:00

Kiss FM, cel mai ascultat radio la nivel urban si national. Radio Zu, lider in Bucuresti, in toamna 2015

Adevărul Adevărul,
Kiss FM, cel mai ascultat radio la nivel urban si national. Radio Zu, lider in Bucuresti, in toamna 2015

Kiss FM a fost cel mai ascultat post de radio la nivel urban si national, iar Radio Zu s-a situat pe primul loc in Bucuresti, in toamna anului 2015, potrivit Studiului de Audienta Radio SAR), realizat de IMAS si GfK Romania, in perioada 31 august - 20 decembrie, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Vanzarea Finansbank va permite NBG sa devina cel mai solid grup bancar din Grecia

National Bank of Greece NBG) va fi cel mai solid grup bancar de pe piata din Grecia, pe baza lichiditatii si a capitalului, obiectivul bancii fiind sa joace un rol cheie in redresarea economiei tarii, dupa finalizarea vanzarii Finansbank, a afirmat astazi presedintele Luca Katseli, la Adunarea Generala a Actionarilor, potrivit site-ului greekreporter. com.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Intel lanseaza in acest an cel mai puternic procesor in termeni de frecventa

E posibil caIntel sa lanseze in acest an cel mai puternic procesor de pe piata in termeni de frecventa pura. Acesta va fi sub forma unui nou procesor quad-core Xeon care se va vinde cu o frecventa standard de 5. 1 GHz. E posibil ca 5. 1 GHz sa nu para prea mult pentru unii dintre noi [].

Ce impact va avea asupra economiei Romaniei cel mai mare acord comercial din istorie? Ambasada Marii Britanii organizeaza o dezbatere despre TTIP inainte de inceperea celei de-a 12 a runde de negociere

Cel mai mare acord comercial din istoria omenirii este in plina negociere intre UE si SUA. TTIP suscita un interes urias in Europa, asteptarile economice fiind amestecate cu indoieli in randul societatii civile. La ce se pot astepta firmele locale si oamenii de rand, din pozitia de cetatean si consumator? Ce va inseamna acordul pentru investitiile straine in Romania? Cat de indreptatile sunt criticile aduse acordului?.

2015, cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni

Anul 2015 a fost cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni, a transmis duminica Centrul din Gaza pentru libertatea presei, care a inregistrat peste 500 de incalcari in acest sens comise de Israel si palestinieni, informeaza AFP.

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Allview P5 PRO. Cum arata cel mai nou smartphone romanesc

Allview a lansat vineri smartphone-ul Allview P5 PRO, un telefon Dual-SIM promovat drept cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate retelele de telefonie din Romania. Din punct de vedere tehnic, telefonul este.

Cel mai mare traficant de arme din Romania, eliberat in secret din arest

Shimon Naor, cel mai mare traficant de arme pe care l-a avut Romania, a fost eliberat in secret din inchisoare la sfarsitul anului trecut. Israelianul a plecat din tara si a petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )