Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klau Iohannis, in vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie; intalniri cu Sergio Mattarella si cu romanii de acolo

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klau Iohannis, in vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie; intalniri cu Sergio Mattarella si cu romanii de acolo

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Italia, pe 27 aprilie, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis va merge, pe 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani stabiliti acolo. Surse politice au declarat, sambata, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se va afla, pe 27 aprilie, la Roma, la invitatia presedintelui Italiei, Sergio Mattarella.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita oficiala pe 27 aprilie in Italia, acolo unde se va intalni si cu reprezentantii comunitatilor de romani

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, la invitatia presedintelui Sergio Mattarella, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. Pe agenda se afla convorbiri.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie; intalniri cu Sergio Mattarella si cu romanii de acolo

Klaus Iohannis va merge intr-o vizita oficiala in Italia, pe 27 aprilie, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani.

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul.

Valeriu Zgonea, vizita oficiala miercuri si joi in Croatia

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va efectua miercuri si joi o vizita oficiala in Croatia la invitatia presedintelui Parlamentului Republicii Croatia, Josip Leko, potrivit Agerpres. Aceasta este.

Iohannis cheama partidele la consultari pe 20 aprilie. Care sunt temele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi o invitatie adresata tuturor partidelor parlamentare pentru o noua runda de negocieri, care sa aiba loc pe 20 aprilie. Temele de discutie lansate de Iohannis sunt legate de imunitatea parlamentara in spatele careia se ascund alesii, dar si noi reglementari privind votul romanilor din Diaspora.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )