Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iohannis cheama partidele la consultari pe 20 aprilie. Care sunt temele

Adevărul Adevărul,
Iohannis cheama partidele la consultari pe 20 aprilie. Care sunt temele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi o invitatie adresata tuturor partidelor parlamentare pentru o noua runda de negocieri, care sa aiba loc pe 20 aprilie. Temele de discutie lansate de Iohannis sunt legate de imunitatea parlamentara in spatele careia se ascund alesii, dar si noi reglementari privind votul romanilor din Diaspora. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari privind legislatia electorala si procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor de urmarire penala

Presedintel Klaus Iohannis cheama luni, 20 aprilie, partidele in vederea unor consultari referitoare la stadiul legislatiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurarii dreptului de vot al.

Iohannis cheama partidele la consultari. Mesajul presedintelui Romaniei pentru liderii politici

Klaus Iohannis a convocat partidele pentru o noua runda de consultari, luni, pe 20 aprilie. Fiecare partid va avea la dispozitie o ora pentru discutia cu presedintele, un timp destul de lung, fata de.

Iohannis cheama partidele saptamana viitoare la Cotroceni, la a treia runda de consultari

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa aiba, saptamana viitoare, cea de-a treia runda de consultari cu partidele, pe tema stadiului legilor electorale, dar si pe tema respingerii unor solicitari ale Justitiei pentru incuviintarea arestarii preventive sau urmaririi penale a unor parlamentari.

Presedintele Iohannis cheama luni partidele la consultari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cheama partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlamentul Romaniei la consultari la Palatul Cotroceni.

Eurogrupul cere Greciei o lista de reforme, pana la 20 aprilie (presa)

Partenerii europeni ai Greciei au dat termen Atenei pana la 20 aprilie pentru a prezenta o lista de reforme acceptabile, in schimbul ultimei transe din programul sau de ajutor international, potrivit unui cotidian german, citat de AFP. Reprezentantii Eurogrupului alcatuit din ministrii de finante ai zonei euro) au stabilit data de 20 aprilie, afirma Frankfurter Allgemeine Zeitung, in editia sa de duminica. Jurnalul conservator mentioneaza ca surse unii dintre reprezentanti si explica faptul ca aceasta data este singura posibila pentru ca finantatorii Greciei sa aiba timp pentru a examina propunerile de reforme inainte de sedinta Eurogrupului, prevazuta pe 24 aprilie la Riga.

Liceenii vor putea beneficia de granturi. Care sunt planurile ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei vrea sa reduca abandonul scolar prin oferirea de granturi. Programul Sprijin la bacalaureat, acces la facultate, ajutor care va fi acordat cel mult patru ani vrea sa ii incurajeze pe tinerii.

Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale

Intr-o recenta sesiune de QA,Mark Zuckerberg si-a anuntat planurile prin care le va permite accesul la internet gratuit cetatenilor europeni. Sa ai o conectivitate limitata si abilitatea de a distribui continut este mai bine decat nimic. Acesta a fost raspunsul lui Mark Zuckerberg atunci cand faniiau mentionat ca Internet. org furnizeaza acces limitat la internet. Si, [] Facebook vrea sa aduca internet gratuit in Europa: Care sunt planurile retelei sociale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Copiii, victime pe Internet. Pericolele la care sunt expusi

Copiii sunt din ce in ce mai expusi la amenintarile cibernetice. Cei care utilizeaza dispozitive mobile pot fi si mai vulnerabili, fiind de cele mai multe ori liberi sa acceseze internetul oricand si oriunde, fara supravegherea adultilor. Conform unui studiu Kaspersky Lab si B2B International, la nivel global, copiii a 22% dintre respondenti au fost [] Copiii, victime pe Internet. Pericolele la care sunt expusi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc sporit de dementa

Persoanele care sunt subponderale la varsta mijlocie prezinta un risc de dementa cu 30% mai mare in comparatie cu persoanele care au o greutate corporala considerata normala, potrivit unui studiu realizat de curand in Marea Britanie, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )