Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohanis, despre militarii romani raniti in Afganistan: Vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Sunt alaturi de ei in aceste momente grele

B1 B1,
Klaus Iohanis, despre militarii romani raniti in Afganistan: Vor primi cele mai bune ingrijiri medicale. Sunt alaturi de ei in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este alaturi de militarii romani raniti in Afganistan si ca se asigura ca acestia sa primeasca cele mai bune ingrijiri medicale. imi indrept gandurile catre. continuă pe B1

Mircea Dusa, despre militarii romani raniti in Afganistan: Doi dintre ei au rani minore si ceilalti doi se afla in operatie (VIDEO)

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat pentru B1 TV, ca starea militarilor romani din Afganistan este stabila, doi dintre ei avand rani minore si ceilalti doi aflandu-se in operatie in.

Noi informatii despre cei patru militarii romani raniti in Afganistan (VIDEO)

Plutonierul major Marius Sorin Diaconeasa si caporalii clasa a III-a Valentin Ciolan-Uta, Dan Cornel Craciun si Cristian Stoica au fost raniti, in Afganistan, joi, in jurul orei 9. 00, cand o masina capcana a.

Patru militari romani raniti in Afganistan, in urma exploziei unei masini-capcana. Vor primi cele mai bune ingrijiri medicale

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj referitor la militarii romani raniti in Afganistan, in care asigura familiile celor raniti ca vor primi cele mai bune ingrijiri medicale,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii raniti in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis si-a artatat, joi, sustinerea fata de militarii romani raniti in Afganistan, carora le doreste insanatosire grabnica, se arata in mesajul remis de Administratia Prezidentiala.

Victor Ponta: Cei doi militari romani raniti in Afganistan, care au intrat in operatie, au fost externati si sunt in stare foarte buna

Premierul Victor Ponta a anuntat ca cei doi militari romani, raniti joi in Afganistat, au iesit din operatie, au fost externati si se afla in stare buna, scrie Agerpres. Informatia, care sper sa se.

UPDATE. Cine sunt cei patru militari romani raniti in Afganistan

Patru militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support, din Afganistan au fost raniti, joi dimineata, in jurul orei 9. 00, in timpul unei misiuni de patrulare, in urma exploziei unei masini-capcana.

Patru militari romani raniti in Afganistan, in urma exploziei unei masini-capcana

Patru militari romani au fost raniti, joi dimineata, in Afganistan, in urma exploziei unei masini-capcana. Acestia se aflau intr-o misiune de patrulare, anunta Ministerul Apararii. Militarilor li s-a.

Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa: Am discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre modificarea cadrului legislativ legat de dialogul social (VIDEO)

Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfa, a afirmat joi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre modificarea cadrului legislativ in legatura cu dialogul social. Ceea.

VIDEO Noi suntem aici! Filmul unui focsanean stabilit in Italia pentru presedintele Klaus Iohanis, aflat in vizita in Peninsula

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla intr-o vizita oficiala de doua zile in Peninsula, ocazie cu care s-a intalnit si cu reprezentantii comunitatii romanesti.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri: Eu vorbesc si cu alti presedinti si ma rog de ei cu totii sa intervenim

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, in cadrul vizitei sale oficiale in Italia, ca ca cere sprijinul si altor presedinti in cazul romanului Alexandru Gologan - condamnat la moarte, in Malaezia, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3375 seconds )