Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis si 500 de romani serbeaza Ziua Nationala la Alba Iulia

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis si 500 de romani serbeaza Ziua Nationala la Alba Iulia

Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

500 de romani serbeaza Ziua Nationala la Alba Iulia

Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis, transmite Mediafax.

Ziua Nationala la Alba Iulia: prima parada militara din viata noului presedinte Klaus Iohannis

Unul din cele mai asteptate momente ale festivitatilor dedicate Zilei Nationale, la Alba Iulia, a fost parada militara. Pentru prima data in ultimii noua ani, locuitorii orasului si turistii au avut ocazia sa vada tehnica militara pe strazi.

FOTO VIDEO Ziua Nationala la Alba Iulia: prima parada militara din viata de presedinte a lui Klaus Iohannis

Unul din cele mai asteptate momente ale festivitatilor dedicate Zilei Nationale, la Alba Iulia, a fost parada militara. Pentru prima data in ultimii noua ani, locuitorii orasului si turistii au avut ocazia sa vada tehnica militara pe strazi.

Desteapta-te romane! De la imnul cantat de un intreg stadion la Romania - Ungaria, la variantele interpretate de Angela Gheorghiu si Klaus Iohannis (VIDEO)

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este marcata in fiecare an de parade militare si evenimente festive organizate in toata tara. Fie ca se desfasoara la Bucuresti, la Alba Iulia sau in alte mari.

FOTO Mii de romani au sarbatorit Ziua Nationala cu vin fiert si fasole cu ciolan. Parada militara de la Alba Iulia, cel mai emotionant moment de 1 Decembrie

Zeci de mii de oameni au iesit astazi in strada pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Natioanale a Romaniei. Adevarul va prezinta cum au petrecut romanii ziua de 1 Decembrie.

Evenimente spectaculoase de Ziua Nationala la Alba Iulia. 6.000 de portii de mancare pregatite pentru participanti

Manifestarile de 1 Decembrie de la Alba Iulia cuprind o serie de evenimente deosebit de atractive pentru participanti. Cei peste 20. 000 de oameni asteptati in Cetatea Alba Carolina vor avea de unde sa aleaga in cele doua zile de distractie si de momente solemne.

FOTO Ziua Nationala la Alba Iulia: primirea soliilor din Cetatile de Scaun la Sala Unirii

Un moment emotionant al manifestarilor de la Alba Iulia, din 1 decembrie 2014, a fost primirea soliilor din Cetatile de Scaun ale Romaniei. Cei prezenti pe platoul Salii Unirii au luat parte la un moment aparte, o declaratie de patriotism si iubire pentru tara. Actorii Carmen Tanase si Bogdan Jianu au reusit sa-i emotioneze pe cei prezenti, care au rasplatit cu aplauze interpretarile lor de exceptie.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge la parada militara dedicata Zilei Unirii de la Alba Iulia

Romanii se pregatesc pentru marea parada militara dedicata Zilei Unirii si la Alba Iulia. Acolo va ajunge si presedintele ales, Klaus Iohannis. 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am.

Cum sarbatoresc romanii 96 de ani de la Marea Unire, programul evenimentelor din tara. Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia

Data de 1 Decembrie, Ziua Nationala, va fi sarbatorita de romani prin deja obisnuitele depuneri de coroane, fasole cu carnati, parade militare, concerte folclorice, dar si retrageri cu torte.

Programul presedintelui ales Klaus Iohannis la Alba Iulia in 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va sta circa patru ore in ziua de 1 decembrie la Alba Iulia. Iohannis va participa la doua momente solemne ale manifestarilor, la parada militara si va acorda interviuri unor posturi TV straine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )