Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Mii de romani au sarbatorit Ziua Nationala cu vin fiert si fasole cu ciolan. Parada militara de la Alba Iulia, cel mai emotionant moment de 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
FOTO Mii de romani au sarbatorit Ziua Nationala cu vin fiert si fasole cu ciolan. Parada militara de la Alba Iulia, cel mai emotionant moment de 1 Decembrie

Zeci de mii de oameni au iesit astazi in strada pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Natioanale a Romaniei. Adevarul va prezinta cum au petrecut romanii ziua de 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

VIDEO Mii de brasoveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in Piata Sfatului

Mii de brasoveni au uitat de frigul si de vantul de afara si au venit in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala. Cu totii au venit cu drapele tricolore si au aplaudat parada militarilor.

Mii de severineni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in centrul orasului

Peste 2000 de severineni au participat luni la manifestarile organizate in centrul municipiului Drobeta Turnu Severin cu ocazia Zilei Nationale. Temperaturile foarte scazute nu i-au tinut departe de eveniment nici pe copii, care au venit in numar mare insotiti de parinti.

FOTO Parada militara, drill team spectaculos si fasole pentru toata lumea - asta li s-a pregatit brailenilor care au sarbatorit Ziua Nationala in strada

Anul acesta, brailenii au participat in numar mai mare decat de obicei la festivitatile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. in ciuda frigului patrunzator, peste o mie de persoane au asistat la parada militara, la depunerile de coroane si la concertele de muzica de promenada si de muzica populara pregatite de autoritati. Mare succes la public a avut si deja traditionala fasoleacu carnati preparata la cazan.

Klaus Iohannis si 500 de romani serbeaza Ziua Nationala la Alba Iulia

Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis, transmite Mediafax.

500 de romani serbeaza Ziua Nationala la Alba Iulia

Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis, transmite Mediafax.

FOTO Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Copii cu steaguri in mana la Monumentul Ostasului Roman

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

VIDEO Cum se distreaza bucurestenii de Ziua Nationala. Dupa parada militara oamenii sarbatoresc cu vin fiert si fasole cu ciolan

Astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, bucurestenii au iesit in numar foarte mare pentru a se bucura de parada militara organizata in Piata Constitutiei din Capitala. Cei mai incantati au fost copiii, care au facut tot posibilul sa prinda un loc cat mai aproape de militarii care defilau.

Ziua Nationala, sarbatorita la Slatina cu o parada militara, fasole cu carnati si vin fiert

Autoritatile locale din Slatina au pregatit pentru locuitorii urbei un program special pentru Ziua Nationala in acest an. in afara de faptul ca se va continua obiceiul pus in practica in urma cu cativa ani de a servi gratis traditionala mancare de fasole cu carnati si vin fiert, tot luni 1 Decembrie, va avea loc, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o parada cu autovehicule de interventie ale Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )