Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis: Acest asalt al PSD asupra justitiei, care dureaza de mai bine de 2 ani trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor, iar acesta va fi referendumul (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Acest asalt al PSD asupra justitiei, care dureaza de mai bine de 2 ani trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor, iar acesta va fi referendumul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul consultarilor cu partidele de joi in care a anuntat ca toti cei prezenti la Cotroceni sunt de acord cu organizarea unui referendum pe. continuă pe B1

Iohannis, dupa consultari: PNL, USR, PMP, UDMR si minoritatile au imbratisat ideea referendumului / Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reprezentantii PNL, USR, UDMR, PMP si ai minoritatilor, care au participat la consultarile de la Cotroceni, au imbratisat ideea organizarii unui referendum.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat despre situatia justitiei. Toti cei prezenti s-au aratat ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,la finalul consultarilorpe tema situatiei din Justitie. Am avut consultari cu reprezentantii.

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

PSD a inregistrat domeniul tuestieu.ro, dupa anuntul aparitiei noii carti a lui Klaus Iohannis

Domeniul tuestieu. ro a fost inregistrat, luni, de catre PSD, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cartii EU. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cartii sale, pe.

Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca PSD nu va boicota referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Plumb spune ca referendumul nu.

KLAUS IOHANNIS: Tentatiile si deciziile populiste afecteaza responsabilitatea in politicile economice

Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste, care nu ajuta deloc la rezolvarea problemelor reale cu care se confrunta societatea, considera presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )