Libnet.ro
UNICEF

21:30

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie. PSD va trimite o delegatie formata din trei persoane

Klaus Iohannis incepe consultarile la Cotroceni pe tema referendumului. Consultarile vor incepe la ora 15:00, joi. Primii sunt liberalii, care vor avea la dispozitie o ora pentru a discuta cu.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie

- Presedintele Klaus Iohannis se consulta, joi, la Palatul Cotroceni cu reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului minoritatilor nationale pe tema situatiei din Justitie. Consultarile vor incepe la.

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] .

Iohannis, dupa consultari: PNL, USR, PMP, UDMR si minoritatile au imbratisat ideea referendumului / Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reprezentantii PNL, USR, UDMR, PMP si ai minoritatilor, care au participat la consultarile de la Cotroceni, au imbratisat ideea organizarii unui referendum.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis, dupa ce Dragnea si Tariceanu au spus ca nu merg la consultarile de la Cotroceni: Mi se pare de-a dreptul ciudat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca i se pare de-a dreptul ciudat faptul ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au refuzat invitatia la consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema situatiei din Justitie.

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )