Libnet.ro
UNICEF

08:30

KLAUS IOHANNIS: Actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca actiunile premierului Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani, inclusiv imposibilitatea organizarii examenului de rezidentiat. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, nou atac la adresa premierului: Viorica Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani

Klaus Iohannis vine cu un nou atac dur la adresa premierului Dancila. Presedintele sustine ca actiunile Vioricai Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani Insistenta.

Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa faca o propunere de comisar doar in urma consultarii cu presedintele: Refuzul de a veni la consultari, o incalcare flagranta a Constitutiei

Klaus Iohannis ii cere din nou premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Iohannis, dupa ce Dancila i-a propus noi ministri interimari: Actiunile premierului genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. Este fara echivoc ca trebuie sa se prezinte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis noi propuneri de ministri interimari, seful statului spunand ca actiunile acesteia genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. El afirma ca Dancila ii cere sa incalce Legea fundamentala, solicitand numirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educatiei si este fara echivoc ca premierul trebuie sa se prezinte in Parlament.

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedinte: Romania are nevoie urgent de un nou guvern responsabil

Razboiul dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila ia amploare. Presedintele a raspuns, in urma cu scurt timp, solicitarii premierului de numire a unor noi ministri interimari la Interne, Justitie si.

Klaus Iohannis: Refuzul premierului de a se consulta cu presedintele pe tema nominalizarii comisarului european, o incalcare flagranta a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat Constitutia prin refuzul acesteiade a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii comisarului.

Klaus Iohannis: Refuzul premierului Dancila de a se consulta cu presedintele pe tema propunerii de comisar este o incalcare flagranta a Constitutiei. incetati sa mai riscati credibilitatea tarii pentru interese meschine de partid!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul a incalcat flagrant Constitutia prin faptul ca a refuzat sa se prezinte la consultarile de la Cotroceni pe tema.

Iohannis, replica pentru Dancila: Prim-ministrul imi cere sa incalc Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis ii raspunde premierului Viorica Dancula. Actiunile premierului Dancila .

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Judecatoarea Dana Girbovan, despre demisia lui Felix Banila: Klaus Iohannis s-a comportat precum un sef al procurorilor

Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel din Cluj, care a starnit o serie de polemiciinspatiul public, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Viorica Dancila pentru ca.

Chirica nu a invitat-o pe Dancila la Sarbatorile Iasiului: M-am atasat de candidatura la presedintie a domnului Klaus Iohannis

Primarul Mihai Chirica nu a invitat-o pe Viorica Dancila la niciuna dintre manifestarile cu ocazia Sarbatorilor Iasiului pe motiv ca s-a atasat de alt candidat la prezidentiale, mai exact de Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )