Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: La ultimele alegeri, ati distrus mitul tanarului apatic si pasiv care nu iese la vot. Va felicit!

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la mai multe evenimente legate de inceperea anului universitar. La ceremonia de deschidere a anului universitar orgnizata de Universitatea Babes-Bolyai, presedintele a criticat PSD pentru ca a numit doar ministri mediocri la Educatie si a felicitat studetii pentru implicarea civica.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa faca o propunere de comisar doar in urma consultarii cu presedintele: Refuzul de a veni la consultari, o incalcare flagranta a Constitutiei

Klaus Iohannis ii cere din nou premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Dancila, invitata de Iohannis la consultari pe tema nominalizarii comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe premierul Viorica Dancila la consultari pe tema persoanei nominalizate pentru postul de comisar european.

Klaus Iohannis: Refuzul premierului de a se consulta cu presedintele pe tema nominalizarii comisarului european, o incalcare flagranta a Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a incalcat Constitutia prin refuzul acesteiade a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii comisarului.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )