Libnet.ro
UNICEF

13:46

KLAUS IOHANNIS: Actuala clasa politica are responsabilitatea de a accelera reformele esentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Actuala clasa politica are responsabilitatea de a accelera reformele esentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca preocuparile Guvernului si ale Parlamentului trebuie sa vizeze reformarea unor sectoare cheie precum Sanatatea, Educatia, Transporturile, dar si interactiunea dintre stat si cetatean, evidentiind ca este nevoie de unitatea partenerilor de coalitie si de hotararea lor in a lua deciziile corecte, chiar daca unele dintre acestea sunt dificile. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei. Revenirea la normalitate depinde de noi toti (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la Receptia de Anul Nou 2021 a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca anul 2020 a stat sub semnul pandemiei, iar revenirea la normalitate depinde de noi.

Presedintele Klaus Iohannis: incurajez Guvernul sa adopte cat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului instigator la ura

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat Guvernul sa adoptecat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului.

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis si liderii coalitiei guvernamentale, intalnire la Vila Lac. Bugetul de stat pentru 2021, printre subiectele discutate

Presedintele Klaus Iohannis participa, in cursul zilei de marti, 26 ianuarie, la o intalnire cu liderii coalitiei de guvernamentale, la Vila Lac. intalnirea ar fi inceput la ora 17. 00, dupa cum informeaza.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti cu vicepremierul Kelemen Hunor si ministrul Eduard Novak

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu vicepremierul Kelemen Hunor si ministrul Tineretului si Sportului, Carol-Eduard Novak, marti, ora 15, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis a convocat astazi doua sedinte cu reprezentanti ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, astazi, doua sedinte la Palatul Cotroceni, fiind convocati ministrul Culturii, ministrul Transporturilor si vicepremierul Dan Barna.

Klaus Iohannis: Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie. Pericolul urii reinnoite inca pandeste perfid

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie si a deschis o rana care nu se va vindeca niciodata, iar Romania are partea sa de responsabilitate pentru vina teribila de a-si fi asasinat proprii cetateni evrei si romi.

Liderii Coalitiei, convocati la discutii de Klaus Iohannis, dupa certurile pe Legea bugetului

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat, marti, la discutii pe liderii partidelor din coalitia de guvernare. intalnirea are loc la resedinta prezidentiala de la Vila Lac 3.

Klaus Iohannis, intalnire la Palatul Cotroceni cu reprezentanti ai UDMR in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, astazi, o sedinta la Palatul Cotroceni cu reprezentanti ai UDMR in Guvern. Vor participa vicepremierul Kelemen Hunor si ministrul Tineretului si Sportului.

Klaus Iohannis, intalnire la Palatul Cotroceni cu reprezentanti ai UDMR in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, o sedinta la Palatul Cotroceni cu reprezentanti ai UDMR in Guvern. Vor participa vicepremierul Kelemen Hunor si ministrul Tineretului si Sportului.

Asociatia Energia Inteligenta ii cere lui Klaus Iohannis sa se implice in problema liberalizarii preturilor la energie

Asociatia Energia Inteligenta a transmis o petitie in atentia presedintelui Klaus Iohannis, prin care ii solicita sa se implice in rezolvarea problemelor legate de liberalizarea preturilor la energie electrica. Reprezentantii asociatiei spun ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) nu mai are credibilitate in fata opiniei publice, fapt ce necesita schimbari majore in conducerea acestei institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )