Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei. Revenirea la normalitate depinde de noi toti (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei. Revenirea la normalitate depinde de noi toti (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la Receptia de Anul Nou 2021 a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca anul 2020 a stat sub semnul pandemiei, iar revenirea la normalitate depinde de noi. continuă pe B1

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis si liderii coalitiei guvernamentale, intalnire la Vila Lac. Bugetul de stat pentru 2021, printre subiectele discutate

Presedintele Klaus Iohannis participa, in cursul zilei de marti, 26 ianuarie, la o intalnire cu liderii coalitiei de guvernamentale, la Vila Lac. intalnirea ar fi inceput la ora 17. 00, dupa cum informeaza.

KLAUS IOHANNIS: Actuala clasa politica are responsabilitatea de a accelera reformele esentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca preocuparile Guvernului si ale Parlamentului trebuie sa vizeze reformarea unor sectoare cheie precum Sanatatea, Educatia, Transporturile, dar si interactiunea dintre stat si cetatean, evidentiind ca este nevoie de unitatea partenerilor de coalitie si de hotararea lor in a lua deciziile corecte, chiar daca unele dintre acestea sunt dificile.

Klaus Iohannis, apel catre coalitia de guvernare la unitate si hotararea de a lua deciziile corecte, chiar daca sunt dificile VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca pentru reformarea statului este nevoie de unitatea partenerilor de coalitie si de hotararea lor in a lua deciziile corecte, chiar daca sunt si decizii dificile, intr-un discurs sustinut in format videoconferinta la receptia de Anul Nou a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

IN ANUL 2020 Pe Aeroportul Henri Coanda s-au inregistrat 4.456.577 pasageri

In conditiile pandemiei de CoVid 19, in anul 2020, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 4. 906 pasageri in scadere cu 69. 7% fata de 2019) si 67. 696 de miscari de aeronave aterizari si decolari), in scadere cu 53. 3% fata de anul anterior, conform unui comunicat remis de CNAB.

Klaus Iohannis: Economia Romaniei depinde de succesul vaccinarii

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi seara, ca succesul vaccinarii va impulsiona cresterea economica a Romaniei. Seful statului a precizat ca tara noastra va beneficia de o crestere economica de 4,3%.

Klaus Iohannis a convocat astazi doua sedinte cu reprezentanti ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, astazi, doua sedinte la Palatul Cotroceni, fiind convocati ministrul Culturii, ministrul Transporturilor si vicepremierul Dan Barna.

Discutii aprinse pe tema noului buget. Klaus Iohannis cere reducerea cheltuielilor - majorarea pensiilor, abia in iunie

Discutii aprinse pe tema noului buget. Presedintele Klaus Iohannis a dat directive clare ce trebuie sa cuprinda acest buget, unde trebuie sa fie oprite cheltuielile si este o referire speciala facuta pentru majorarea pensiilor.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete privind eliberarea din functie a unor magistrati, ca urmare a pensionarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii. De asemenea, seful statului a semnat un.

Klaus Iohannis: Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie. Pericolul urii reinnoite inca pandeste perfid

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie si a deschis o rana care nu se va vindeca niciodata, iar Romania are partea sa de responsabilitate pentru vina teribila de a-si fi asasinat proprii cetateni evrei si romi.

Presedintele Klaus Iohannis: incurajez Guvernul sa adopte cat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului instigator la ura

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat Guvernul sa adoptecat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )