Libnet.ro
UNICEF

21:45

KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Eu tot timpul am cerut romanilor sa voteze oameni responsabili

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, referindu-se la traseismul politic inaintea alegerilor locale de la finalul lunii septembrie, ca mereu a cerut romanilor sa voteze oameni responsabili. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Am asistat luni la o situatie care a frizat ridicolul in Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca motiunea de cenzura initiata de PSD a inregistrat un esec previzibil si lamentabil, el exprimandu-si speranta ca social-democratii vor intelege ca politica nu se poate face urmarind doar mize marunte de partid.

ROBERT CAZANCIU, CATRE KLAUS IOHANNIS: Faceti apel la PNL, sa nu fuga din Parlament, sa-si asume cu demnitate infrangerea

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ii solicita sefului statului, Klaus Iohannis, sa faca apel la deputatii si senatorii PNL sa nu fuga din Parlament si sa-si asume cu demnitate infrangerea.

KLAUS IOHANNIS: Vreau sa remarc eforturile facute de profesorii de limba romana din afara tarii

Presedintele Klaus Iohannis remarca, in mesajul transmis, astazi, de Ziua Limbii Romane, efortul profesorilor din afara tarii care transmit noilor generatii radacinile mostenite din trecut si ii ajuta sa se defineasca cultural si spiritual.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii.

Ce religie are presedintele Klaus Iohannis. De ce etnia lui a fost mereu un dezavantaj in fata romanilor

Actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis are un dezavantaj mare atunci cand candideaza pentru alegerile prezidentiale, functie care este de reprezentare nationala, dupa cum afirma sociologul Alfred Bulai. Acest dezavantaj a reiesit si din sondajele facute si este legat de etnia si religia acestuia. Care este religia si etnia presedintelui Iohannis? Dezavantajul lui Klaus Iohannis .

Costel Alexe: Prin stimulentul propus pentru profesori, PSD vrea sa creeze perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul Nu putem sa consideram mita faptul ca dascalii ar primi un stimulent (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca PSD incearca sa le creeze romanilor perceptia ca ei sunt cei care dau tot timpul, registru in care a incadrat si propunerea social-democratilor privind.

Klaus Iohannis: in toate tarile lumii, sistemele de sanatate au fost supuse unei presiuni extreme (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de astazi, 2 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a reamintit cat de important este ca romanii sa respecte masurile de protectie impotriva SARS-CoV-2: Astazi din.

Klaus Iohannis: in toate tarile lumii, sistemele de sanatate au fost supuse unei presiuni extreme si Romania nu a facut o exceptie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de astazi, 2 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a reamintit cat de important este ca romanii sa respecte masurile de protectie impotriva SARS-CoV-2: Astazi din.

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Klaus Iohannis, intrebat daca Giorgiana Hosu ar trebui sa demisioneze de la sefia DIICOT: Sunt convins ca speta va fi analizata de CSM si vom primi de acolo un raspuns autorizat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca este convins ca speta Giorgianei Hosu, al carei sot este inculpat intr-un dosar de coruptie, va fi analizata la Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2437 seconds )