Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Iohannis, despre dublarea alocatiilor copiilor: Nu se poate aplica imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resursele

Masura dublarii alocatiilor nu va putea fi aplicata imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resurse, a sustinut miercuri presedintele Klaus Iohannis, care cu o zi in urma a promulgat aceasta lege initiata de PSD. El a sustinut ca a promulgat actul normativ pentru ca este in regula, dar problema care trebuie rezolvata tine de bugetul de stat.

Ministrul Muncii anunta amanarea cresterii alocatiilor, dupa ce Iohannis a promulgat legea

Desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor copiilor, parintii ar putea primi mai multi bani abia din iulie. Deocamdata, PNL proroga legea.

Dublarea alocatiilor copiilor, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Guvernul Orban, obligat sa aplice legea la prima rectificare bugetara, in luna iulie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Conform noului act normativ, alocatia ajunge la 600 de lei pentru copiii de pana la 2 ani pana la 3 ani pentru copiii cu dizabilitati) si la 300 de lei pentru cei cu varste intre 2 si 18 ani.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a semnat: Alocatiile pentru copii se dubleaza

Presedintele Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii.

Ministrul Muncii, despre DUBLAREA alocatiilor pentru copii: Resursele, gasite la momentul rectificarii bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilorpentru copii, ca Guvernul cauta resurse pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Deputatul USR Catalin Drula sustine, dupa promulgarea legii pentru dublarea alocatiilor, ca presedintele Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte. E o dovada de populism si iresponsabilitate, sustine Drula, care considera ca trebuia ceruta reexaminarea legii, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )