Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iohannis, despre dublarea alocatiilor copiilor: Nu se poate aplica imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resursele

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre dublarea alocatiilor copiilor: Nu se poate aplica imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resursele

Masura dublarii alocatiilor nu va putea fi aplicata imediat, dar in cateva luni Guvernul va gasi resurse, a sustinut miercuri presedintele Klaus Iohannis, care cu o zi in urma a promulgat aceasta lege initiata de PSD. El a sustinut ca a promulgat actul normativ pentru ca este in regula, dar problema care trebuie rezolvata tine de bugetul de stat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat.

Dublarea alocatiilor copiilor, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Guvernul Orban, obligat sa aplice legea la prima rectificare bugetara, in luna iulie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Conform noului act normativ, alocatia ajunge la 600 de lei pentru copiii de pana la 2 ani pana la 3 ani pentru copiii cu dizabilitati) si la 300 de lei pentru cei cu varste intre 2 si 18 ani.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE DUBLAREA ALOCATIILOR: Nu se poate peste noapte,cel mai probabil din iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, potrivit Agepres.

Ministrul Muncii, despre DUBLAREA alocatiilor pentru copii: Resursele, gasite la momentul rectificarii bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilorpentru copii, ca Guvernul cauta resurse pentru acoperirea acestor cheltuieli.

Ministrul Muncii, despre dublarea alocatiilor: in acest moment nu sunt bani prevazuti in buget. Solutia inteleapta e ca resursele sa fie gasite la momentul rectificarii din vara

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Prima reactie a ministrului Muncii dupa ce Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor. De unde ia bani Guvernul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca Guvernul va respecta dublarea alocatiilor, promulgata de presedinte. Demnitarul a subliniat ca echipa Orban va incerca sa gaseasca banii necesari pentru acest lucru, acoperirea acestei cheltuieli in plus se va face la rectificarea bugetara din a doua jumatate a anului.

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor. Orban spunea ca nu sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Premierul anunta luni ca Guvernul va amana intrarea in vigoare a legii.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )