Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis, anunt importantprivind Ziua Nationala a Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt importantprivind Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va participa pe 1 decembrie la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala de la Bucuresti si de la Alba Iulia. Vom petrece si vom sarbatori ziua de 1 decembrie. continuă pe Antena3

Pregatiri pentru Ziua Nationala a Romaniei. 180 de steaguri au fost arborate pe strazi

Municipiul Calarasi se pregateste de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei. Circa 180 de steaguri au fost deja arborate pe strazi ca Prel. Bucuresti, Bucuresti, Sloboziei, N. Titulescu. Cuza Voda, Republicii, intrari in oras, faleza Parcului central etc.

Anuntul important pentru romani facut de presedintele Klaus Iohannis

Anunt important pentru romani facut de presedintele Klaus Iohannis. Elvetia renunta, de anul viitor, la restrictiile de pe piata muncii pentru romani. Declaratia sefului statului vine dupa o intrevedere cu.

Klaus Iohannis comemoreaza victimele incendiului din Colectiv

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns la clubul Colectiv pentru a transmite un mesaj de condoleante victimelor si pentru a depune o coroana in memoria celor 65 de tineri ucisi in urma.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat in Cartea Centenarului, o reeditare a Cartii de Aur din 1929 realizata de CJ Alba si Muzeul Unirii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a fost, astazi, primul semnatar al Cartii Centenar, o reeditare a Cartii de Aur a Serbarilor Unirii, datata in 1929 si reprezentand una dintre cele mai importante piese aflate in patrimoniul Muzeului National al Unirii din Alba Iulia.

Klaus Iohannis a semnat in Cartea Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi in Cartea Centenarului, spunand ca ideea de a expune publicului marturiile momentului 1918, impreuna cu cele ale Romaniei de astazi, este cu atat mai potrivita cu cat tara noastra se pregateste pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis il primeste astazi pe presedintele Confederatiei Elvetiene, aflat in vizita oficiala in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Confederatiei Elvetiene, Alain Berset, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia omologului roman.

Tariceanu dezvaluie o discutie avuta cu Klaus Iohannis despre justitie

Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit, luni, la Sinteza zilei, o discutie avuta cu presedintele Klaus Iohannis despre legile justitiei. Am sa va spun ceva. La discutia pe care am avut-o cu presedintele.

Tudorel Toader, contrazis. CSM confirma varianta lui Augustin Lazar care sustine ca nu a clasat niciun dosar in favoarea lui Klaus Iohannis

Intr-un raspuns trimis procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat pozitia acestuia, sustinand ca la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar impotriva lui Klaus Iohannis, care sa fi fost clasat.

Klaus Iohannis: incepand din mai 2019 nu va mai exista nici o restrictie pentru romani pe piata muncii din Elvetia

Elvetia ridica restrictiile pe piata munciipentru romani. Anuntul a fost facut de presedintele Klaus Iohannis, joi, in cadrul declaratiei de rpesa pe care a sustinut-o impreuna cu seful statului.

Klaus Iohannis: incepand din mai 2019 nu va mai exista nici o restrictie pentru romani pe piata muncii din Elvetia

Elvetia ridica restrictiile pe piata munciipentru romani. Anuntul a fost facut de presedintele Klaus Iohannis, joi, in cadrul declaratiei de rpesa pe care a sustinut-o impreuna cu seful statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )